LovBo parašė:
Sveikos,
Mes vasara jau nebedejom bodziu ir dabar su maikem pripratom tai kažkaip parogu mums. Turim dar kelis bet kaip juos issaugsim kitu nebepirksiu visai
LovBo parašė:
Sveikos,
Mes vasara jau nebedejom bodziu ir dabar su maikem pripratom tai kažkaip parogu mums. Turim dar kelis bet kaip juos issaugsim kitu nebepirksiu visai
LovBo parašė:
Sveikos,
Bodziukai patogu tol kol nesioja pampersa. O ir siaip ne nuoga nugara, neatsikamso. Tai kol pamperso reiks, tol nesiosim
Gal aš viena tokia mama, pastatykit mane į vietą jeigu taip, bet ar yra tokių kurios nesusitvarko su 'pašalinių žmonių' kišimusi į vaiko valgymą? Ta prasme tai koks lašinys, tai koks sumuštinis, tai koks saldėsis, tai koks čeburėkas... Per savaitę susidaro pora-trejetą kartų. Vaikas valgo ir gabaliukais ir košėm, bet kuo toliau tuo sunkiau darosi nes visko nori ką mes valgom... Man nepatinka kai vaikui yra kišami tokie dalykai, pati turiu su skrandžiu didelių problemų, manau spės dar visko išragauti. Jų pasakymas, kad jau didelis, nebenori košių mane siutina. Yra dar kas susiduria su tokia pat mano vadinama problema? Ar atsipalaiduot šiuo klausimu?
LovBo parašė:
Sveikos,
Nuoooo tada kai šilta tapo
bet žiemą vėl manau rengsiu, nes taip parogiausia - niekas neišsipeša iš kelnyčių.
Tomute93 parašė:
Labuka. Viskas gerai berimas mazeja jau nebedaug liko spuogiuku. Jei naktį miegotų gerai butų super 😀😀 kaip jus augat? 😉
O nemiega dėl raudonukės? Su tuo miegojimu naktį pas mus irgi prasidėjo...gal dantys, o gal perėjimas į 1 miegą, bet pabunda paryčiais, duodasi valandą ar daugiau ir arba atlūžta, arba ne. Bet jau vėliausiai keliamės prieš 7 su visais papildomais užmigimais. Šiandien pamiegojo valandą su trupučiu pietų miego ir viskas..iki beveik 20h. Sunku pastaruoju metu
Pinakolada parašė:
Gal aš viena tokia mama, pastatykit mane į vietą jeigu taip, bet ar yra tokių kurios nesusitvarko su 'pašalinių žmonių' kišimusi į vaiko valgymą? Ta prasme tai koks…
Nežinau kaip kitiems, bet man atrodo kad vaikai turi valgyt viską ką mes valgom. Tarkim mes nevalgom jautienos ar ten kažkokiu įmantrių troskiniu ar daržovių tai ir vaikams jų nedaviau ir neviriau. Duodu daug maz ką mes valgom ir ką valgys dar ilgai 😀 aišku visi sako ir mums kad jau didelis bet jeigu jis nevalgo gabaliukais ką man padaryt? Gydytoja irgi užsiminė kad jau turi pats kramtyt ir valgyt nes viskas pas ji formuojasi o ne vien tyreles pavidalu. Bet ar laikyti vaiką alkana? Aš manau kad čia tokie dalykai turėtų būti šeimos reikalas ir pašalinių nuomoniu nereikia. Nebent jus klausiate ir kiti pataria čia jau kitas reikalas. Geriausiai aš visus išklausau bet darau kaip man atrodo geriausia 🙈 kartais ir pati mėgstu iš patirties kitiems patart nes nu atrodo kiti matos geriau negu save 😀😀😀
Raaasele parašė:
Nuoooo tada kai šilta tapobet žiemą vėl manau rengsiu, nes taip parogiausia - niekas neišsipeša iš kelnyčių.
Tai kad mums greičiausiai yra tas entero nes išbėrė ir rankas ir padus. Šiandien buvom pas neurologe. Kažkada buvau rasius kaip buvo 3 men kad vaikas nebekvepavo tapo suglebes kol vėl pradėjo verkt ėjom pas neurologe ir svarstė jog gali būt dėl mažo hemoglobino bet tas nepasitvirtino taip ir liko. Šeštadienį vėl buvo tas pats. Tik tiek jog dabar krito ant žemės nes brolis nedavė pultelio. Šiandien gydytoja sakė jog yra kazkokia būsena sunkus žodžiai dabar nebepamenu reiktų į esveikata žiūrėt. Bet esmė ta kad yra hiper aktyvus jautresnis vaikas ir taip kartotis gali iki 3 metu. Ir dar liepė pasitikrint širdį jeigu ne širdelė tai tada ši būkle nepavojinga. Tik svarbiausia dabar reiks kuo mažiau tokiu isterijų kurių nežinau kaip reiks išvengti. Ir tas miegas gali būt susijęs su ta visuma ką išgyvena per diena atrodo linksmas vaikas o naktį sapnuoja košmarus. Sunku viską man surasyt rišliai kaip gydytoja sakė. Nes tie visi terminai atrodo liežuvis gali nuluzt
LovBo parašė:
Sveikos,
Tai visą vasarą be bodziu, dabar dar visai patogu, kai lauke kilnoti reikia tai pilvas nešviečia
dar nupirkau keletą 98 d bet turbūt nepirksiu daugiau
Pinakolada parašė:
Gal aš viena tokia mama, pastatykit mane į vietą jeigu taip, bet ar yra tokių kurios nesusitvarko su 'pašalinių žmonių' kišimusi į vaiko valgymą? Ta prasme tai koks…
Mūsiškis valgo ta patį ką ir mes, kalbu apie normalu maistą, bet jeigu aš noriu rūkytos šoninės aišku vaikui nesiūlau
košės valgo tik kruopų košės ką ir mes pusryčiams ar vakarienei, o pietums tai sriuba ar koks antras patiekalas
Pinakolada parašė:
Esu visiskai atsipalaidavus tuo klausimu. Maniskiai valgo ir ragauja visko ka valgom mes
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai