pupsikk parašė:
Sveikos ar jau daug iš jūsų paskiepijote vaikus 3 meningokoko skiepu? Ir tuo kitu, kuris priklauso suėjus vieneriems metams?laukiau kol praeis karščiai, šiandie…
Mes irgi paskiepyti
pupsikk parašė:
Sveikos ar jau daug iš jūsų paskiepijote vaikus 3 meningokoko skiepu? Ir tuo kitu, kuris priklauso suėjus vieneriems metams?laukiau kol praeis karščiai, šiandie…
Mes irgi paskiepyti
pupsikk parašė:
Gavome tik vieną skiepą, meningokoko negavome, bet jį galima paskiepyti iki 15mėn. Kodėl negavome jo nepamenu. Taip pat Klaipėda. Mes skiepijomes liepos antroj pusėj. Reikės greitu laiku pasiskambinti dėl sekančių skiepų.
July Angel parašė:
Tai va! Tik kaip to mp neduot man nesuprantama![]()
Aš pasilikus mp prieš naktį ir kartą arba du per naktį. Dienos metu būna tampo maikę, lenda pieno, bet sakau einam vandenuko atsigersim, arba arbatėlės. Tai kai jis labai mėgsta pas mus vandenį, arbatas gert, problemų nekyla.
Ugneelė parašė:
Aš pasilikus mp prieš naktį ir kartą arba du per naktį. Dienos metu būna tampo maikę, lenda pieno, bet sakau einam vandenuko atsigersim, arba arbatėlės. Tai kai jis…
Aš tai visada būdavau su maikute matinančiai,tai irgi plėšdavo. Bet dabar užsidedu kokį džemperį ar kokia palaidinę,kad uždengtų. Tai lengviau pastebėjau,nelenda. Nu ir dar turiu stovėti,nes jei prisėdu,tai irgi prašo 😃 nebent būna užsiėmęs,tai prisėdu 😃 jaučiu sunkiau bus nutraukti naktinius maitinimus. Neįsivaizduoju kaip 🙄🤭
O kokias arbatas duodat? Nesaldinat?
Happyl parašė:
Aš tai visada būdavau su maikute matinančiai,tai irgi plėšdavo. Bet dabar užsidedu kokį džemperį ar kokia palaidinę,kad uždengtų. Tai lengviau pastebėjau,nelenda. N…
Niekuo nesaldinu, duodu silpną ramunių, arba čiobrelių, mėtų. Lietuviškas žoleles. Labiausiai patinka šildytis rankeles pridėjus prie puodelio 😌😌
pupsikk parašė:
Paskiepytas pora sav.po gimtadienio
Tomute93 parašė:
O mums jaučiu ne raudoniuke o entero virusas nes atsirado ant pėdų ir rankų tai greičiausiai jis. Ir mums buvo rimta bėda dabar ryt gavom talona pas neurologe ir ga…
Kaip jus laikotes? Kaip maziukas?🌸
MomInTheAir parašė:
Kaip jus laikotes? Kaip maziukas?🌸
Labuka. Viskas gerai berimas mazeja jau nebedaug liko spuogiuku. Jei naktį miegotų gerai butų super 😀😀 kaip jus augat? 😉
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai