miimii parašė:
Bent jau man sakė, kad nieko tokio, kad pailga. Taip pat vartoju progesterono žvakutes ir skaičiau taip pat, kad magnis gerai.
Nu geras , aš galvojau kad kraujuoju tai jau viskas...
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįmiimii parašė:
Bent jau man sakė, kad nieko tokio, kad pailga. Taip pat vartoju progesterono žvakutes ir skaičiau taip pat, kad magnis gerai.
Rožyte24 parašė:
O kaip jus kraujuojat? Kaip mm? Ar kitaip? Nes jei kaip mm, gausiai ir su krešuliais - viskas. Jeigu pakraujuojama biški, gali būti hematoma ir n kitų priežasčių. Man su hematoma savaite laiko vis pasirodydavo kraujo. Bet po nedaug ir galiausiai rudas buvo
Ania5 parašė:
O kaip jus kraujuojat? Kaip mm? Ar kitaip? Nes jei kaip mm, gausiai ir su krešuliais - viskas. Jeigu pakraujuojama biški, gali būti hematoma ir n kitų priežasčių. M…
11 D ryte tepe rudai kol ginekologė neapziurejo vėliau rausvas kraujas... 12-13 tai gausokai bet jokių kresuliu nemačiau , 14 visai nieko , šiandien tik uo 14 val truputį vos vieną paketą pasikeiciau , bet aišku vilties nebeturiu
Rožyte24 parašė:
11 D ryte tepe rudai kol ginekologė neapziurejo vėliau rausvas kraujas... 12-13 tai gausokai bet jokių kresuliu nemačiau , 14 visai nieko , šiandien tik uo 14 val …
Kai nat. persileidau tai ir spazmai buvo smarkūs ir krešuliai nemaži. Visą naktį prasikankinau,jau nebūčiau sumaišius su paprastom mmm. Tik po viso to apsilankiau pas ginę įvertint ar išsivalė
mamax4 parašė:
Kai nat. persileidau tai ir spazmai buvo smarkūs ir krešuliai nemaži. Visą naktį prasikankinau,jau nebūčiau sumaišius su paprastom mmm. Tik po viso to apsilankiau p…
O kada ejote kai nustojote visai kraujuoti ? Man nieko neskaudėjo ir niekas nesidare, tik kad 12-13 D jau gausios menstruacijos , sėdi ant tualeto ir čiurkšle bėga , bet vėliau kaip paprastos mm ir aišku jau krūtine bliuksta, šiandien pasidariau testą idomumui tai jau tik neryški mažai matoma juostelė
Rožyte24 parašė:
Nes man ginekologė sakė ryt ateitį bet dar tepa tai kaip nejauku bus![]()
Mačiusios jos ir blogesnių dalykų. Esu buvus, kai bėgo labai smarkiai.. viską iškruvinau, net grindis. Joms nerūpi, tai naturalu.
O neskaudėjo - nes labai mažas nėštumas. Kuo jis mažesnis, tuo lengviau. Bent pagal mano praktiką
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
Xonvea kaip ir Jūs geriu vakare, bandziau pridėti ir r…