2023.01.27 12:31 (prieš 3 m.)
Daivva200 parašė:
Jūs prašyma rašėt nuo 1metų gauti? labai įdomu kaip su eilėmis... nes Valstybinio mes sakė galimai negausim ir antraisiais metais.. Didelė vaikučių grupė?
…
Čia turbūt aktualu miestas , gyvenama vieta. Tai mūsų atvejis yra Klaipėda. Aš pasižiūrėjau, kurie darželiai aplink mus formuoja lopšelio gruoes bent nuo1,5m. Kai kuriems daviau užklausas ar priima mažesnius nei1,5m . Užpildžiau, nesitikėdama labai dėl rugsėjo, bet gavome pranešimą, kad priima ir kadangi vaikas socialus, bendraujantis ir domisi vaikais, tai nusprendžiau pabandyti, kad ir principu kaip su žaidimo kambariu. Neturiu problemų su valgymu, ji viską valgo ten ir gan greitai suprato tokią rutiną ir noriai eina. Grupėje žinoma mažiausia, dar viena mergaite birželį gimus , visi kiti jau turi arba greitai bus po 2m.
grupėje yra 12 vaikų, bet retai kada tiek būna.
Jūs planuojate pavasarį leisti, tai vaikas bus kur kas sąmoningesnis, tai geras laikas paruošti, paaiškinti , kalbėti ir kalbėti apie darželį. Kiekvieno patirtis bus vis tiek skirtinga. Svarbu nenuleisti rankų tikslui. Aš galėjau nebevesti kai vis sirgo ir sirgo, bet kokia prasmė, ar vėliau vaikas nesirgs ..? Sirgs vis tiek
Ligos, žinojau, kad to neišvengsime, bet gal tikėjausi, kad nebus taip dažnai jų, deja vaiko organizmas ir imunitetas formuojasi ir kiekvienas yra individualus. Čia kaip sakoma darželis imunitetui mokykla.
Aš nesiekiu kankinti vaiko ligomis, aš tiesiog suprantu, kad šitą "mokyklą" praeis visi, skirtingai, bet sirgs ar eidamas 3m, 4m ar 1m .
Mano darbas yra tiesioginis kontaktas su sergančiais, tai mano imunitetas buvo išugdytas, nesirgau. Bet dabar darželio vaikiški virusai guldo visus