oodetaa parašė:
O gal grybelis prasidėjo? Nepersti?
Ne, jokio diskomforto nejauciu, man jau keli menesiai tos isskyros. Tai man i ginekologe kreiptis kazin. O gal cia normalu turint spirale.
oodetaa parašė:
O gal grybelis prasidėjo? Nepersti?
Ne, jokio diskomforto nejauciu, man jau keli menesiai tos isskyros. Tai man i ginekologe kreiptis kazin. O gal cia normalu turint spirale.
vilma31 parašė:
Sekasi tikrai visai neblogai,templiojimas nustojo,mms dziaugiuosi jos negausios,neskausmingos,reguliarios,dienu skaicius nesutrumpejo,bet gausumo prasme viskas susi…
Man ir tas pats. Bet man ir dienu skaicius sumazejo. Budavo visada 7. Dabar 5. Si menesi buvo tik 4
kolkas dziaugiuosi
saule leo parašė:
Merginos,kiek laiko tepliojo po Mirenos idejimo?Ir kaip manot Ar gali but kad del to kad odejo mirena anksciau prasidejo mm?bet taip normaliai anksciau,10 dienu net…
Man tepliojo menesi. Paskui buvo menesines 5dienas. Tada 2 savaites svaru, po 2 savaiciu vel menesines 5dienas. Ir paskui jau kas menesi po 4-5dienas
Wenita parašė:
As manau tikrai reik pasikonsultuot jei keli menesiai. Blogiau nebus. O gal kokia pienlige ar kas. Man jokiu isskyru del spirales neatsirado.
Ir aš galvoju dėtis mirena,kadangi jau daug metų naudoju pleistrą. Gydytoja sako,kad man perstiprus jo poveikis. Turiu endometrioze,tai tik hormaninės priemonės ją gydo. O problema tame,kad nuo pleistro labai išsausėjo gleivinė,patarė naudot žvakutes atstatančias,bet juk pastoviai nenaudosiu jų. Kažin ar mirena nesusijusi su makšties gleivinės sausumu,ar neturi įtakos? Ar neitakoja lipido? Gal kuri gali man padėti apsispręsti... Nes bijau visų tų šalutinių...
Renatukas51 parašė:
O man idomei po idejimo tepliojo savaite savaite buvo ramu nieko po to vel kaip sirgimas bet truko jis 3 sav o dbr praejo men laiko jokiu men nera
As tai i templiojimus nekreipiu demesio po men.,jie buna dar sav.,tai jei paskaiciuoti viska sudejus mano mm trunka pora sav
singrida12 parašė:
Sveikos, as taip pat planuoju detis spirale, bet as galvoju apie Levosert, bet labai bijau salutiniu reiskiniu, ypac svorio augimo...gal kas zinote ka apie Levosert…
aš
nuo birželio su ja. kiekvieną mėnesį vis geriau
svoris sakyčiau netgi pakrito man, tik nežinau ar jos dėka ar ne, nes turėdavau su hormonais problemų. man sakyčiau sutvarkė tuos reikalus.. tik va spuogais mėto, tikiuois irgi stabilizuosis ir dings
man ginė ją rekomendavo, sakė absoliutus Mirenos analogas, tik kitas gamintojas.
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai