bittute parašė:
esu pirkusi is Barbora.lt
ir ar pasiteisino? kokia kokybe? jei reiktu ar dar karta pirktumete?
bittute parašė:
esu pirkusi is Barbora.lt
Egemeva parašė:
Mums išdygo išpradžių du apatiniai, o po to iltinis ir tik vėliau du viršutiniai. Visi vaikai skirtingi.![]()
jau tiek dantu daug turit?
agniela parašė:
Gal kam taip yra,kad dyksta ne apatiniai dantys,o virsutiniai ir dar iltiniai?![]()
Pas maniske du guziukai sone bet niekaip dar neislenda dantukai
agniela parašė:
o mums daktaras sake negalima kasdien maudyti pora kart i savaite uztenka![]()
Tikiu kad kiti nerekomenduoja. Sakoma kad apsauginį sluoksnį kokį tai nuplauna. Bet tokios nuomonės mažuma... todėl maudau pupa ir pati kas dien maudausi. Mums maudynės nuo kūdikystės prilipo kai reikėdavo laiką tarp maitinimų pratempt ir įsivest rutiną kasdieninę. Pirmos dukros nemaudžiau kasdien.. labai gailiuosi dabar
matr egle parašė:
jau tiek dantu daug turit?![]()
Mums jau 6tas dygsta
rasa.basa parašė:
Tikiu kad kiti nerekomenduoja. Sakoma kad apsauginį sluoksnį kokį tai nuplauna. Bet tokios nuomonės mažuma... todėl maudau pupa ir pati kas dien maudausi. Mums maud…
kodel gailites kad nemaudet?
nerigute123 parašė:
nerigute123 parašė:
Barbora.lt , ta pati maxima. As pirkausi. Ir pirkciau dar. Buvau gavus dovanu kuponus po 20 lt trims apsipirkimams. (Ligoninej dovanu buvo). Patiko. Viska tvarkingai atveze. Pats pasirenki vananda, kada pristatys prekes. Dar ir dovaneliu duoda... tai sokolada koki, tai kavos.
Linija parašė:
Barbora.lt , ta pati maxima. As pirkausi. Ir pirkciau dar. Buvau gavus dovanu kuponus po 20 lt trims apsipirkimams. (Ligoninej dovanu buvo). Patiko. Viska tvarkinga…
reiks pabandyti nes ne visada yra galimybe iseit is namu tai super patogu be to yra sunkiu produktu kuriu nepritampysi su vaiku. Aciu uz atsakymus manau man labai pravers
nerigute123 parašė:
ten Maximos tinklas, tik kad pasivadine Barbora. viskas buvo ok, nenuvyle, nieko nesumaise. tik kad uz pristatyma reikia biskeli moket ir issirinkti prekiu uz tam tikra suma, kad pristatytu ;)
nerigute123 parašė:
kodel gailites kad nemaudet?
Na ne dėl sveikatos o tiesiog.... smagu vaikui vandenyje, kitaip gali judėti nei ant kilimėlių, gal net atsipalaiduoja labiau, o ir kiek galima su tais pačiais žaislais žaisti. Juk norisi visokių pramogų. Ir aš vonios neprikaitinu, tai manau ir grūdinasi. Nes kai iš vandens ištraukiu, vėsu. Neįpranta visada būt komfortiškai rūbeliuose su kojinytėm ir tik šiltai šiltai. Bet neturiu argumentų baisinių. Tiesiog liūdna kad vyresnė mergaitė to džiaugsmelio net neišbandė. Maudymas būdavo kažkoks rimtas darbas kurį reikdavo suplanuot.
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
gal viskas bus gerai. Gimdai augant, gal dar pasislinks ir vaikutis. Būtinai eikit dar ir kitos nuomonės sužonoti. O dabar…