Ratata123 parašė:
Mamos, kokią dantų pastą naudojate vaikams?
Weleda
Ratata123 parašė:
Mamos, kokią dantų pastą naudojate vaikams?
Weleda
Mamos,ar yra mūsų tarpe dar tokių kurios stipriai trina ar blenderiuoja maistą? Neužmėtykit akmenimis..🙈duodu mažais gabaliukais valgyti pačiam,porą kasnelių ir lekiam nuo stalo,būna pakostim,pamirštam pakramtyti,nors mama sėdi šalia ir vis kartoja ir rodo-kramtom..jei pati nemaitinčiau šaukšteliu tai ir būtų gyvas vandeniu..padavus tarkim riekę duonos- nekanda,o plėšo pirščiukais ir mažus gabalėlius deda į burną.Daug kur labai lenkiam bendraamžius,nu bet su valgymu tragedija..su desertais tas pats,porą šaukštelių valgo pats ir tada jau duoda man..
Gintare12 parašė:
Mamos,ar yra mūsų tarpe dar tokių kurios stipriai trina ar blenderiuoja maistą? Neužmėtykit akmenimis..🙈duodu mažais gabaliukais valgyti pačiam,porą kasnelių ir lek…
Ar kalba?
waily parašė:
Ar kalba?
Kalba puikiausiai,visa abc zino,skaiciuis iki 10 ir atgal puikiai,puodas- ne beda,nu bet valgymas...
Gintare12 parašė:
Kalba puikiausiai,visa abc zino,skaiciuis iki 10 ir atgal puikiai,puodas- ne beda,nu bet valgymas...
O tai kam Jums jam ta maistą trinat? Jei kalba, vadinasi moka ir kramtyt. Vaikas alkanas nebus, viena diena nevalgys,antra, trecia, ketvirta pamatysit,kad ir valgyt moka ir kramtyt. Manau beda yra tame,kad Jus bijot,kad jis nepavalges, del to bet kokiais budais bandot pamaitinti, tada atsiranda tyreles, matinimas ir mano vaikas nemoka valgyt. Dukra gabalais,net ne gabaliukais, valgo nuo 8 men. Buna dienu,kad per visa diena suvalgo banana, na ir tegu, vadinasi tiek ir tereikia
waily parašė:
O tai kam Jums jam ta maistą trinat? Jei kalba, vadinasi moka ir kramtyt. Vaikas alkanas nebus, viena diena nevalgys,antra, trecia, ketvirta pamatysit,kad ir valgyt…
Ir kad nepavalgys ir kad užsprings,paniškai bijau 🙈
Gintare12 parašė:
Ir kad nepavalgys ir kad užsprings,paniškai bijau 🙈
Matyt iškvakusios super mamytės sindromas pas mane bus + bailės paskutintos 🙈
Gintare12 parašė:
Mamos,ar yra mūsų tarpe dar tokių kurios stipriai trina ar blenderiuoja maistą? Neužmėtykit akmenimis..🙈duodu mažais gabaliukais valgyti pačiam,porą kasnelių ir lek…
Kai baigsite blenderiuot, tada ir prades valgyt, pripras vistiek😃
waily parašė:
O tai kam Jums jam ta maistą trinat? Jei kalba, vadinasi moka ir kramtyt. Vaikas alkanas nebus, viena diena nevalgys,antra, trecia, ketvirta pamatysit,kad ir valgyt…
Mano irgi gali per dien išbūti suvalgęs minimalų kiekį maisto. Tik pradėjo dažniau sirgti. Ar neserga dažnai jūsiškė?
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai