Agnė_LTU parašė:
Dar neilgai darau, bet tempimas raumenyse jaucias, kai darau, tai tikiuosi, kad pades![]()
O kiek laiko skiriate pratimams, ilgai tenka daryti? Kasdien darote? 😃
Agnė_LTU parašė:
Dar neilgai darau, bet tempimas raumenyse jaucias, kai darau, tai tikiuosi, kad pades![]()
Kisulita parašė:
Nu jei mazyte miega, tai darau, dabar kai sirgo nelabai miegojo
o uztrunka ten 15-20min jei neskubant darai
dar plius lanka pasuku
Agnė_LTU parašė:
Nu jei mazyte miega, tai darau, dabar kai sirgo nelabai miegojoo uztrunka ten 15-20min jei neskubant darai
dar plius lanka pasuku
![]()
O koks appsas, jei ne paslaptis? 😃 Pas mane yra Samsung health, ten irgi visokių treniruočių yra, vet reikia daugiau laiko skirti, o aš tiek jau negalėsiu rasti 🙈 15 gal ir sugebėčiau išskirti 😃
kandoriuke parašė:
O va ar buvo kam tridiene su dviejų dienų temperatūra? Mūsiškė karščiavo dvi dienas, šiandien atsikėlė jau be temperatūros ir matau, kad po truputį ją beria, kojytė…
Taip, manajam buvo 2 paras temperatura, trecia para nieko, ketvirta para isbere.
Gydytoja sake kad tridiene gali buti temperatura nuo 2 iki 5 paru. Zodziu visaip buna, tikrai nebutinai tik 3 paras pagal pavadinima ligos
Agnė_LTU parašė:
As va toki naudoju![]()
Ačiū labai 🤗 Jau atsisiunčiau, 8 min. per dieną visai realu 🙈
kandoriuke parašė:
O va ar buvo kam tridiene su dviejų dienų temperatūra? Mūsiškė karščiavo dvi dienas, šiandien atsikėlė jau be temperatūros ir matau, kad po truputį ją beria, kojytė…
Temperatūra buvo nuo antradienio iki penktadienio. Penktadienį pradejo ryte kristi ir is karto berti. Bere apie 3 dienas. Pradejo nuo galvos, kita diena pilvas ir nugara, trečią dieną vos vos kojos. Tai per tas 3 berimo dienas, tol kol bere naujais, tai pirmieji berimai dinginejo jau.
Kisulita parašė:
Ačiū labai 🤗 Jau atsisiunčiau, 8 min. per dieną visai realu 🙈
Nu as i 8min kazkaip niekaip netelpu, neskubu labai, gal del to
Lenauriene parašė:
Temperatūra buvo nuo antradienio iki penktadienio. Penktadienį pradejo ryte kristi ir is karto berti. Bere apie 3 dienas. Pradejo nuo galvos, kita diena pilvas ir n…
Maniske siandien isbere, tai tikiuosi ilgai nesilaikys
bet bent dziugu, kad nekelia diskomforto vaikui tas berimas, tai kaip ir dzin
Agnė_LTU parašė:
Nu as i 8min kazkaip niekaip netelpu, neskubu labai, gal del to![]()
Žiūrėsiu ar aš tilpsiu į tas pirmąsias 8 min. treniruotes, bet būtų gerai tilpti, tokios trumpos, kasdien galėčiau padaryti, mano joga pagal appsą trumžiausia treniruotė 30 min., tai tiek ir darau aš tą jogą, 2 kartus per mėnesį 🙈
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai