pienespukas01 parašė:
Tikrinimo metu skaudėjo (buvo nemalonu), bet kraujingų ar rudų išskyrų nebuvo.![]()
Nu vat man ir keista, nes mano gyd kai tikrino prieš sav, tai nieko, o dbr GN kraujas😳 gal tikrai manęs 'nepagailėjo'..
pienespukas01 parašė:
Tikrinimo metu skaudėjo (buvo nemalonu), bet kraujingų ar rudų išskyrų nebuvo.![]()
Nu vat man ir keista, nes mano gyd kai tikrino prieš sav, tai nieko, o dbr GN kraujas😳 gal tikrai manęs 'nepagailėjo'..
AhaGerai parašė:
Na gaaaal, bet kaip minėjote, esat medikų apsupty šiuo metu, tai jumis tikrai pasirūpins. :))
milagros2 parašė:
Maitinančios mamytės, kaip sekas?mano mazute valgo labai daug, pieno tikrai yra. Bet pavalgiusi beveik kiekviena karta daug atpila, tikriausiai persivalgo. Bandziau…
Mano ir atpylinėja, ne kiekvieną kartą, bet būna viena diena daugiau, kita mažiau. Gydytojai sakiau, tai Gastrotuss syrupa rekomendavo, bet taip ir nenusipirkom. Pavalgius keliu stačia iškart ant peties, kad atsirūgtų. Bet ir taip būna, kad atpila po kiek laiko..
YellowGirl parašė:
Mano ir atpylinėja, ne kiekvieną kartą, bet būna viena diena daugiau, kita mažiau. Gydytojai sakiau, tai Gastrotuss syrupa rekomendavo, bet taip ir nenusipirkom. Pa…
As irgi nešioju, kad atsirugtu, buna net kelis kartus atsirugusi vėliau pradeda atpylinet
AhaGerai parašė:
O tepliojo? Man anakart kai tikrino, diskomforto nebuvo po to, ir išskyros normalios. Sian kai užtikrino, tai kraujuoja, negausiai, bet tai kraujas ir maudžia pilvo…
Visiškai normalu, gal jau pradeda vykti reikalai 😉man tris kartus kakleli žiūrėjo, visada mausdavo pilva, nugara.
milagros2 parašė:
Maitinančios mamytės, kaip sekas?mano mazute valgo labai daug, pieno tikrai yra. Bet pavalgiusi beveik kiekviena karta daug atpila, tikriausiai persivalgo. Bandziau…
Mes neatpylinejam, bet tiek privalgo, kad kitą kartą kol neatsirugsta būna riksmu🤦♀️
Bet mūsų pediatrė sakė taip greičiausiai perdaug privalgo, bet valgyti negalim uzdrausti🤷♀️
IlonaBoro parašė:
Ar gali būti kad prasidėjo sąrėmiai kartojasi kas 20 min trunka iki 20 sekundžių tame tarpe išlenda po vieną papildoma.?
Man panašiai buvo, pradžioj maždaug kas 10min kartojos, laukiau kol dažnės, kai prasidėjo kas 5min skambinaus į GMP, ligoninė palyginus šalia buvo, jei jums tolėliau ligoninė siūlyčiau, kai kartosis, kas 6-7min skambintis. Realiai, jei tik kas 20min ir dar į tarpus pasitaiko tai paruošiamieji, gali ir ryte tik prasidėt veikla arba dar vėliau 😊
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai