virgitux parašė:
O as mm dar nesulaukiau, bet ir testuko daugiau nesidariau 😊
Siulyciau palaukt pora dienu ir kartot vel jei nepasirodys. 🙂
virgitux parašė:
mamytea24 parašė:
Taip ir padarysiu 😊💪
virgitux parašė:
Labai linkim kad ir nepasirodytų 😊
Man su pirmu nėštumu parodė viena diena pavėlavus o su maziuke parodė diena prieš turint pasirodyt mm😊
Egluuteee parašė:
Man su pirmu nėštumu parodė viena diena pavėlavus o su maziuke parodė diena prieš …
Aciuuu 😊 krutine skauda, laukiu nesulaukiu testuka nusipirkti

bet manau veluojant mm turetu rodyti ryskiau. Nebent mano vaisingos dienos prasidejo veliau ir as pastoti galejau spalio 3,4 ar 5d, prisegsiu kalendoriu 😊😊😊 rytojui nusipirksiu elektronini testuka... Dabar tik tokie tebuvo prie namu vaistineje, suresign, bet raso kad jie 15miu.
Egluuteee parašė:
Man su pirmu nėštumu parodė viena diena pavėlavus o su maziuke parodė diena prieš …
Bet ryskiai parode ar vaiduokliavo?
virgitux parašė:
Bet ryskiai parode ar vaiduokliavo?![]()
Su pirma taip neryškiai bet supyko prieš testą tai tikrai supratau kad yra 😊 o su antra laabai ryškiai 🤷♀️
Na pas tave man nematyt nieko ❤️ Bet jei nepasirodys mm pabandyk dar karta. Msno sesei tris men nerodė testas kad laukias nors žinojo kad laukias jau nes ir mm dingo ir GP iš kraujo matė. O testas nerodė 😊
Egluuteee parašė:
Su pirma taip neryškiai bet supyko prieš testą tai tikrai supratau kad yra 😊 o su antra laabai ryškiai 🤷♀️
Oho 😳 na buna gyvenime visokiu kuriozu. Mano mm buvo nereguliarios kai su sunum pastojau, bet testukas parode kai pajutau kad pazkas ne taip
na bus matyti, istiesu labai stipriai ir rimtai nebuvome susikaupe ties vaikucio gamyba, dareme taip kaip isejo, bet tas moteriskas nekantrumas pasitestuoti. O juolabiau kai mm suvelavo
bet mas mane kartas nuo karto jos uzsilaiko, tai ateina anksciau
virgitux parašė:
Oho 😳 na buna gyvenime visokiu kuriozu. Mano mm buvo nereguliarios kai su sunum pastojau, bet testukas parode kai pajutau kad pazkas ne taipna bus matyti, isti…
Zinau tas nekantrumas 😊🙏 nu dar pakentek siek tiek ❤️ Ir lauksim žinių ☺️
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai