PikaaLika parašė:
Netriniau as savo paskyros,nezinau kodel man neduoda peisijungti,parasiau laiska administracijai,kolkas tyla,nesu as aferiste kaip jus parasete
Pridėkit laiško administracijai kopiją (print screen) ☺️
PikaaLika parašė:
Netriniau as savo paskyros,nezinau kodel man neduoda peisijungti,parasiau laiska administracijai,kolkas tyla,nesu as aferiste kaip jus parasete
Pridėkit laiško administracijai kopiją (print screen) ☺️
PikaaLika parašė:
Laiskas rasytas per "susisiekite su mumis" tad kaip rasta ta laiska-nezinau
PikaLika parašė:
Paskyra atgavau,visom geros dienos![]()
MELAGĖ. Vėl nauja paskyra ir net nesugebėjot paskyros vardo tokio paties susikurt
Niekur nerašėte administracijai. Aš pasidomėjau, tad žinau. Sėkmės toliau apgaudinėjant ;)
Vaida555 parašė:
MELAGĖ. Vėl nauja paskyra ir net nesugebėjot paskyros vardo tokio paties susikurt![]()
Administratoriai viska sutvarke ir sia tema, kuri cia ne i tema, turbut galima uzdaryti:
sandruleee parašė:
Tiesiog paliksiu tai cia![]()
Kaip ziauru. As be zodziu... nesmerkiu zmoniu, bet bent nemeluok, kai esi jau prigautas... 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
PikaLika parašė:
Linkiu visom nepakliuti i tokia situacija kaip yra pas mus,taip toks dvi anketos buvo mano,bet viskas kita ka rasiau yra tikra,mes tikrai neturejom ka valgyt ir ger…
Nieks neteisia uz pagalbos prasyma, bet uz ta akivaizdu melavima , tiesiog as isivaizduoju tai moteriai, kuri vertesi per galva norint jums padeti ir paskui susidurus su tokiu elgesiu yra lygiai taip pat nemalonu. 🙈 As jums linkiu issikapstyti is tokios situacijos ir kuo grazesnio ir gausesnio gyvenimo.
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai