Rikita parašė:
Mamukai gal kuri turi atliekamu ar tures pom pomsu reikia melynu(tamsiai) ir baltuaciu
![]()
Kuriai dienai reikia?
Rikita parašė:
Mamukai gal kuri turi atliekamu ar tures pom pomsu reikia melynu(tamsiai) ir baltuaciu
![]()
Kuriai dienai reikia?
sandrute03 parašė:
Kuriai dienai reikia?![]()
Rugpjucio3
Rikita parašė:
Rugpjucio3
A, tada neatliks, nes mums reikės rugpjūčio 2d.
sandrute03 parašė:
Jei ne paslaptis, kaip su wordu padarėte taip?Naujai įrašyta, nieko nemoku... Gerai kai buvo viskas senesnės versijos.
Skritulį nusipiešiau pirma(Insert/Shapes/Oval), tada pakoregavau jo matmenis(dešinys klavišas ant skritulio, more lyout options/size), o tada tiesiog raidę rašiau per word art, pasikoregavau dydį, šriftą), labai greitai gavos, vieną pasidarai, kitus skritulius tik copy/paste, raides pakeičiant ranka.
juliuciuk parašė:
Sveikosnoriu Jusu patarimo :-))) kaip manote, ar ne per daug geleta suknele sunaus krikstynoms?
Aciu ;-)
manau tikrai tinkanti krikstynom
Candycandy parašė:
Skritulį nusipiešiau pirma(Insert/Shapes/Oval), tada pakoregavau jo matmenis(dešinys klavišas ant skritulio, more lyout options/size), o tada tiesiog raidę rašiau p…
aciu man kaip tik irgi reikejo sitos info
sandrute03 parašė:
A, tada neatliks, nes mums reikės rugpjūčio 2d.
Gaila.. bet aciu visvien
Candycandy parašė:
Skritulį nusipiešiau pirma(Insert/Shapes/Oval), tada pakoregavau jo matmenis(dešinys klavišas ant skritulio, more lyout options/size), o tada tiesiog raidę rašiau p…
o kaip raide ikeliai man neduoda niekaip ?
damjan parašė:
Yra daug variantu, priklauso, kad labiau akcentuojama sventeje bus, vestuves ar krikstynos. Visgi visais atvejais daryciau labiau neutralu torta. Galima su minimali…
galite du tortukus uzsisakyti. vienas vestuvinis, kitas krikstynu. abu skirtingu skoniu. ir problema isspresta!
Vita Klaipeda parašė:
as su ziebtuveliu kaspinuku kampus nudeginau![]()
as tai kai nukerpu kaspineliu galus, visada nedeginu, o su permatomu nagu laku patepu galiukus. tada neyra
Rikita parašė:
![]()
kada Jusu svente?pas mus kita sestadieni,kaip tik pagamino man 5baltus ir 5melynus pom pomsus,galeciau perleisti ;)
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai