Vadis parašė:
Laba, mano ciklas buvo 25-26 d, pirmas susirgimas po 31 d.
O po kiek laiko antras susirgimas? Gal matavote, ar po pirmų mėn pirmą ciklą vyko ovuliacija?🙄
Vadis parašė:
Laba, mano ciklas buvo 25-26 d, pirmas susirgimas po 31 d.
O po kiek laiko antras susirgimas? Gal matavote, ar po pirmų mėn pirmą ciklą vyko ovuliacija?🙄
saulė_vandeny parašė:
Ovuliacijos papildomais būdais nestebiu, prisegu savo ciklo dienų foto. Kas pasikeitė po to, tai nebeskauda krūtinės prieš mėnesines, o porą ciklų pradžioj nebuvo "vaisingų" išskyrų.
Vadis parašė:
Ovuliacijos papildomais būdais nestebiu, prisegu savo ciklo dienų foto. Kas pasikeitė po to, tai nebeskauda krūtinės prieš mėnesines, o porą ciklų pradžioj nebuvo "…
Aš stebiu matuodama bkt. Tai nei vaisingų išskyrų nebuvo, nei ovuliacijos🙈 Eina pirmas ciklas po abrazijos
saulė_vandeny parašė:
Aš stebiu matuodama bkt. Tai nei vaisingų išskyrų nebuvo, nei ovuliacijos🙈 Eina pirmas ciklas po abrazijos
Man viena ginekologė sakė palaukt bent tris mėnesius, kita sakė iškart galim bandyti. Tai koks bandyti, jeigu ovuliacija nevyksta
nemažai forumuose merginų rašė, kad po visko labai greit pastojo, prisifantazavau, laukiau vis, o kaip nėra taip nėra, jau ima neviltis. O pirmas bandymas iš pirmo karto gavosi.
Vadis parašė:
Man viena ginekologė sakė palaukt bent tris mėnesius, kita sakė iškart galim bandyti. Tai koks bandyti, jeigu ovuliacija nevykstanemažai forumuose merginų rašė,…
Man irgi pirmas iš pirmo ciklo, deja, nesivystantis. Tai nežinau po kiek laiko normali veikla prasidės, o irgi norim planuoti toliau, nesinori užsibūti šitoje nelaimėje😔
Diamond2021 parašė:
Man jau 35 d. po abrazijos ir kaip nėra mm taip nėra 🤦♀️ o prieš pastojimą jai buvo susitvarkes ciklas kaip laikrodis 28 d 🤦♀️🤯
Ką padarysi, taip jau būna. Aš bent savę dar ramiai gyvenčiau ir laukčiau☺
Merginos as manau kad reikia paleisti ta "planavima" 😊 megautisakimirkomis su vyru.. Galva pailses.. Pacios maziau stresuosit ir neuzilgo pasigirsit graziom II juostelem🥰😊 as taip stengiuos daryt.. Nors dar jokiu mm nesulaukiau i vyras komandiruotej😊 bet stengiuos nebestebeti savo kuno ir nesekti.. Palikti viska likimui😊
Welniukstis parašė:
Merginos as manau kad reikia paleisti ta "planavima" 😊 megautisakimirkomis su vyru.. Galva pailses.. Pacios maziau stresuosit ir neuzilgo pasigirsit graziom II juos…
Aš lygiai tą patį sakydavau savo draugėms, ilgiau nepastojamčioms. Ir kažkurioj temoj čia taip pat rašinėjomės apie tai, bet kai taip pačiai realiai nutinka, neišeina smegenų išjungt
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai