Katiara parašė:
tai pries kazka sakant pasidomekite viskuo atskirai, o ne bendrai ir bele ka...
Nebent suaugusiuju darzeli lanko
Katiara parašė:
Nebent suaugusiuju darzeli lanko
Prašau, paaiškinkit man, kodėl delfi visada lygu blogis? Delfis perspasudina straipsnius ir iš labai rimtų mokslinių šaltinių. bet kuriuo atveju, jei skiepai blogis, tai kaip paaiškinsit, akd atsiradus skiepams iš esmės išnyko pusė ligų, nuo kurių 19a. gale-20 pradžioj žmonės kaip musės krito? dievo apvaizda?Mary.S parašė:
Lygiai taip pat tada bausti tėvus, kurių vaikai suserga tomis ligomis, nuo kurių yra skiepijami. Jei ištinka rimti šalutiniai poveikiai - atimti "tėvystės tei…
Katiara parašė:
o tamsta visada viskuo nuo pradžios iki pat galo "pasidomi"?
Xvim parašė:
o tamsta visada viskuo nuo pradžios iki pat galo "pasidomi"?![]()
zazuzulu parašė:
Nebent suaugusiuju darzeli lanko![]()
Bet gi darzely irgi yra suauge. Personalas, ateinantys tevai, mociutes. Rubineje vienu metu n zmoniu buna. Kiti katik is viesojo transporto ar pc.
Be to, personalui reikalavimo nei revakcinuotis, nei tyrimus darytis del antikunu nera reikalavimo!
Tai ir keisciausia. Jei jau saugomi vaikai, kurie del sveikatos bukles negali buti paskiepyti, tai turetu buti saugomi visapusiskai ar ne?
Katiara parašė:
kas man aktualu taip ir kiek pasiekiama info...
aha, bet jei man tuberkuliozės skiepas neaktualus, tai aš jau "nepasidomėjęs iki galo", o tik "belekur, belekaip". Įdomus požiūris.
Katiara parašė:
www.15min.lt/naujiena/aktualu/sveikata/pilna-narkoze-ir-odos-salinimas-skiepas-nuo-tuberkuliozes-kudikiui-baigesi-operacineje-541-356358
„Pasaulinėje literatūroje pateikiami duomenys, kad pašalinės reakcijos į šį skiepą pasireiškia 0,1– 0,01 proc. paskiepytų asmenų“, – tendencijas apibendrino E.Sučilienė.
Jūs juk nelaikote vaiko namuose užrakinto dėl to, kad yra 0,1 % tikimybė, kad jį partrenks mašina, ane? Bet va, jei skiepas turi 0,1 proc. tikimybę, kad bus komplikacija, tai kažkodėl jau viskas, tai totalus blogis. Man tai skamba keistai, o jums ne?
Xvim parašė:
aha, bet jei man tuberkuliozės skiepas neaktualus, tai aš jau "nepasidomėjęs iki galo", o tik "belekur, belekaip". Įdomus požiūris.![]()
tai kam tada kelti cia tokia sumaisti? juk tema apie visus skiepus, i juos ieina ir sis.
Katiara parašė:
tai kam tada kelti cia tokia sumaisti? juk tema apie visus skiepus, i juos ieina ir sis.
Sumaištį? Nuo kada kitokia nuomonė vadinama sumaištimi?
Plius, esu įsitikinęs, kad neįmanoma apie viską žinot.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai