panelyte9 parašė:
Aha, kątik pavyko priskambinti, tai priims pirmadienį, nes insulino labai mažai naudoju![]()
super
Josvainių g. 2, Kaunaspanelyte9 parašė:
Aha, kątik pavyko priskambinti, tai priims pirmadienį, nes insulino labai mažai naudoju![]()
super
panelyte9 parašė:
Gal kuri susidūrusi, kokia šitoj ligoninėj skatinimo tvarka, ar atvažiavus skatina tą pačią dieną, ar tik sekančios ryte?![]()
Pirmiausia jus apziures ir nuspres ar jau butina skatinti. As su abiem vaikais atvykau 40 savaite, gulejau beveik po savaite abu kartus. Tikrino kasdien, atliko ka butina stlikti skatinant gimdyma naturaliai. Pirma karta teko skatint, antra prasidejo naturaliai.
eri.ka parašė:
Pirmiausia jus apziures ir nuspres ar jau butina skatinti. As su abiem vaikais atvykau 40 savaite, gulejau beveik po savaite abu kartus. Tikrino kasdien, atliko ka …
Mano atveju su GD gal visgi nelauktų
Nesinorėtų praleisti savaitėlę ligoninėj šiaip sau
Bet ačiū už info!
panelyte9 parašė:
Gal kuri susidūrusi, kokia šitoj ligoninėj skatinimo tvarka, ar atvažiavus skatina tą pačią dieną, ar tik sekančios ryte?![]()
mane su gd pasiguldė atsimenu antradienį, buvo 3cm, tai tada pamasažavo kaklelį, trečiadienį ir tik ketvirtadienį leido į gimdyklą ir nuleido vandenis.. tai dvi dienos šiaip praleistos.. bet kadangi pas tave su insulinu, tai gal nelauks tiek
GiGin parašė:
Labas, o kaip šioje ligoninėje su maitinimu vyrui? Ar galima ir jam užsakyti jeigu pasilieka po gimdymo?
Ne uzsisakyt nera galima, savo reik turet yra virtuvele, saldytuvas kur laikyt ir mikrobange pasisildyt arba galima per wolt uzsakinet 🙂
GiGin parašė:
Labas, o kaip šioje ligoninėje su maitinimu vyrui? Ar galima ir jam užsakyti jeigu pasilieka po gimdymo?
Deja negalima, niekaip nesuprantu kodel, juk apmokėtų. Vyras turėjo avizines košės užpilamos, vaisių, riešutų, arbatos, pietus aš su juo pasidalindavau, man perdaug buvo. Pakentėti galima, bet tada nebuvo karantino, tai nuėjo ir nusipirko ko reikėjo. Jeigu šiuo metu reikėtų, tai būčiau iš anksto pasiruošus kokios košės, užkandžių, vandens.
GiGin parašė:
Gaila, bet ne. Tačiau gali saviškiai atvešti maisto ir palikti pirmame aukšte prie staliuko 🙂 vyras galės nueit ir pasiimti 🙂
Mes gulėjome savaitę laiko po gimdymo, tai vyro mama šilto maisto veždavo kiekvieną dieną, tai praktiškai ir aš nevalgiau ligoninės maisto 🙂 nors visai neblogas ir ligoninės maistas, bet mum dviem būtų tikrai vienos porcijos neužtekę 😃 arba kaip ir minėjo, galima užsisakyti maisto iš picerijų, wolt, kas veža 😉
panelyte9 parašė:
Sveikos, nesitikiu, bet gal netyčia ši ligoninė priima du GD+insulinas? 😅
Priima, tikrai neišvarys 😉
Aš leidausi didelę dozę insulino, tikrai didelę ir mane priimė.
Šiaip pas mane buvo labai labai daug veiksnių, dėl kurių galėjau gimdyti tik 3 lygio ligoninėj, bet pasitarus su vedėja nusprendėme, kad visgi darom viską čia 🙂 ir labai džiaugiuosi tokiu savo sprendimu ❤
Jei reiktų- rinkčiausi dar kartą šią ligoninę 😇
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai