Gint@ parašė:
Gimdyklose duoda ir naktinius, ir chalata, tiesa jie tikrai nelabai kokie, bet man ten prabangos nereikejo, savais persirengiau tik kita diena palatoj.. Vaikui maud…
Kiek mokejote uz palata jai ne paslaptis?
Josvainių g. 2, KaunasGint@ parašė:
Gimdyklose duoda ir naktinius, ir chalata, tiesa jie tikrai nelabai kokie, bet man ten prabangos nereikejo, savais persirengiau tik kita diena palatoj.. Vaikui maud…
Man dar toks klausimytis(tik nepeikit)
kai atveža i gimdykla tai akušere prisistato kad va ji dalyvaus ir pan.?nes duosim kažkiek i kyšene ,del visa ko
ir kai anesteziologas kai padaro epidiura nepamenu,jai reik vel leist vaistus pats i kateteri suleidzia ar sesute kokia
plius turesiu pageidavimu tai iškart išdestytus pateikt noresiu
Kad nebutu savivaliu
norita parašė:
man atrodo 30 EUR uz para
norita parašė:
Man dar toks klausimytis(tik nepeikit)kai atveža i gimdykla tai akušere prisistato kad va ji dalyvaus ir pan.?nes duosim kažkiek i kyšene ,del visa ko :oo…
Akuseres galit pasiklausti ar ji priimines gimdyma, nes juk nezinot kiek uztruks pats gimdymas ir kada pamainos gali keistis... o del anesteziologo, tai jis istato kateteri ir iseina, jei reikia papildyti nuskausminimo veikima, ji iskviecia ir jis pats vel suleidzia vaistus.
Gint@ parašė:
man atrodo 30 EUR uz para
Aciu,nes jau pamiršus viska
aisku priklausys viskas nuo eigos,nes planuoju duot akušerei 50eu ir anesteziologui 30eu ,
Pankere parašė:
Mamytes, kurios gimdete 2 klinikineje ligonineje ar dave gimdymui naktinius? Ar reikia vaikiui priemoniu maudymuisi?gal kuri buvot uzsisake mokama palata su TV?
gimdziau ten abu savo vaikucius. Abiem atvejais likau labai patenkinta. Gimdymo metu ir po jo gausite ligonines drabuzius - jie nekokie, bet po gimdymo tikrai tinkami. Savo rubus rengiausi kita diena jau nusiprausus. Leliukui turekite savo rubelius. As jokiu muiliuku vaikams prausti nenaudojau. Prausiau tik su vandieniu. Muiliukai gali sudirginti vaikucio oda. Bet kiekviena mamyte aisku renkasi kaip jai geriau. Po gimdymo gavau dar dovanu - su ivairiais meginukais ir reklamytem. Mokama palata emiau abu kartus ir irgi ne del tv o del atskiro duso ir tualeto. Po gimdymo tai yra labai patogu - ir leliukas visada salia ir paciai dar toli keliauti nesinori per koridorius. Beje, jei vyras noretu galetu likti su Jumis nakciai, nes mokamoje palatoje yra papildoma isskleidziama lova. Gydytoju prieziura per gimdyma ir po jo taip pat buvo superine, nors nieko papildomai nemokejau.
Pankere parašė:
Mamytes ar reikia turet atskira tase I gimdykla? Jei taip ka joje tureti? O gal jos nereikia? Gal uztektu viska vienoje taseje turet?
Jau priemimo metu po dokumentu uzpildymo duoda ligonines drabuzius ir praso savo tapkem apsiauti. Drabuzius, su kuriais atvaziuoji susipakuoji ir atiduodi vyrui issinesti arba taseje kartu nesiesi i gimdykla. O gimdykloje prireike drabuzeliu vaikuciui ir pamperso. Dabar tiksliai nepamenu, bet jei vyras dalyvauja gimdyme jam turbut irgi tapkem persiaut reik....Tad jums spresti kaip pakuosites
Pankere parašė:
Mamytes ar reikia turet atskira tase I gimdykla? Jei taip ka joje tureti? O gal jos nereikia? Gal uztektu viska vienoje taseje turet?
Aš dėjaus atskirai tašytę: siaustinukas su pirštinytėm, kepurytė su išvirkščiom siūlėm, šliaužtukas, pampis, man ir vyrui tapkės, vyrui maikonas trumpom rankovėm.
Na o į palatą visa kita atskirai, tik pabrėžiu, tuoletinio popieriaus nepamirškit, nes nebuvo nei lapuko visas dienas
Sklandaus gimdymo
Pankere parašė:
Mamytes,o kazin ar galiu lakuot nagus ilgalaikiu laku? Nelieps nusivalyt? Girdejau, kad kitur praso, kadmatytu ar pirstai nemelynuojagal kuri buvo nusilakavus?
Pati savęs paklauskit, ar verta rizikuot?aišku jums spęsti
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai