2021.05.05 07:56 (prieš 5 m.)
Only_good_souls parašė:
Aš atėjau pasiguosti kad mum neauga svoris. Dukrai nukrito 100 gramų, sveria 8,2 kg o sūnui lieka tas pats 9,2 kg. Mano atvirksciai valgo noriai po 200-250 netgi ka…
Kas dėl svorio, tai pas mane ir super lieknutis auga. Jau 11mėn vyrukas, o sveriam 8,2kg. Mažutis visas, kūdutis nešiojam 62-68cm rūbelius ir nkp nepersiverčiam į didesnius. Valgo košes avižų pusryčiam kasdien, daržovienės su mėsa ir grikiais jau palei 300g įkerta pietums. Užkandukui kriaušę ar obuolį su avokadu visada suvalgo. Ir dar vakarienei būna pakartoju avižų košės, bet kur svoris dingsta mistika. Naktį keliasi mp pora kartų. Bet jau pora savaičių kaip vaikšto pats. Tai kaip čia rašė, greičiausiai viską išjuda ir sudega visos kalorijos
šiek tiek neramu man ir, kad visai neuždeda to svorio ir šeip visas mažutis, bet kai judrus linksmas tai manau viskas gerai. Ir va nugara mano dėkoja, kad kilnot reikia dar vis palyginus netiek daug
beje agurko tai nulupu odelę, supjaustau juostelėm ir pačiam į rankytę duodu pakramtyt, tai puikiai valgo. Turim jau senokai 8 dantukus. Tai būna duodu ir kokios kriaušės didesnį cielą gabaliuką kad pagraužtų. O šeip svajoju, kada išeitų išnešti lovytę iš mūsų miegamojo į jo kambarį. Bet kol maitinu mp kad naktį toli nereikėtų vaikščiot, taip ir liks svajonė