2021.05.23 09:59 (prieš 5 m.)
Sina parašė:
Nebijokit, palaikysiu as jums kompanija su savo papinuke dar nezinau kiek laiko 😂 maniske gan isranki maistui, tai mp gelbeja, ypac nevalgadieniais, ir siaip jinai …
Aš tai žinokit pastebėjau, kad jau pamažu prasideda tie vadinami kreivi žvilgsniai ar, kaip čia pavadinti, nusistebėjimas, kaip čia dar vis maitinu. Po pasakymo, kad dar maitinu ir dieną, ir, o siaubeli, ir naktim!?!?! O tai kiek kartų keliasi? Sakau vieną arba du. Tuomet sako, oi aš saviškės jau nuo 10 mėn nemaitinau, pati atsisakė. Sakau, bet kaip man patogu! Sakau, nu man tikrai būna tokių dienų, kad nu tiesiog nenoriu nieko gaminti, va tiesiog taip TINGIU. Tai negauna pietų jokių su mėsa ir pan arba vakarienės, o gauna papą burnon dažniau ir visi patenkinti🙊
Čia kada buvau kažkaip įvardinta, turbo motina, nes 'tokie maži papai, iš kur pas tave to pieno tiek' :)))
O kaip, mamos, jūsų vaikai 'prašo' mp, kokį ženklą dioda? Nes aš tai iki šiol nežinau😂 nes tiesiog pati pasiūlau kaskart. Ir arba geria, arba sukasi, jeigu nenori.
Neatskiriu aš ženklų, o vaikui metai😂