Amelija 225 parašė:
Tai va va, man įtarimą jie irgi kelią... Nežinau net ką ir galvoti.
O jau vėluoja mm ar dar ne? Nes aš vakar dariausi, rodo vaiduoklį, bet mm turi būt tik vasario 3, tai įdomu ryskes ar ne
Amelija 225 parašė:
Tai va va, man įtarimą jie irgi kelią... Nežinau net ką ir galvoti.
O jau vėluoja mm ar dar ne? Nes aš vakar dariausi, rodo vaiduoklį, bet mm turi būt tik vasario 3, tai įdomu ryskes ar ne
Dominyka47 parašė:
Jusu teigiamas tik galvoju ar mano nemeluoja .Jau džiaugtis ar dar ne
Dominyka47 parašė:
Mano vėluoja gerokai sausio 26d turėjau sulaukt. Pas man jos kaip laikrodis. O čia nėra, labai keista.
Amelija 225 parašė:
Sveikos! Sveikinu visas, kurioms jau testai parodė II. 💓 Pasakykit, gal kam nors taip buvo. Žodžiu pasidariau viena ankstyvą testą, 99% patikimas. Parodė dvi juost…
Sveika, testu jautrumai skiriasi, gali vienas jau ryškiai rodyti, o kitos firmos vos matytis. Sekti ryskejima reikia darytis tuos pacius. Gal ov buvo veliau ir implantacija automatiškai veliau. Gali buti, jog kabinasi, bet pabėgti su mmm (linkiu, kad ne ) geriausiai atsakytu kraujo tyrimas
Amelija 225 parašė:
Mano vėluoja gerokai sausio 26d turėjau sulaukt. Pas man jos kaip laikrodis. O čia nėra, labai keista.
Man ir turėjo būti sausio 26 mm ir nėra, visada mm kaip laikrodis... labai maudžia pilvą, kirkšnis skauda, idomiai taip...
mamyte1987 parašė:
Testas jusu teigiamas, elektroniniai nelinke meluoti. Bet jei neramina galit hcg pasidaryti
Rami kate parašė:
Testas jusu teigiamas, elektroniniai nelinke meluoti. Bet jei neramina galit hcg pasidaryti![]()
Aš ir taip manau tada galiu jau džiaugtis .nes toki šeštadieni dariaus tuščias buvo o šiandien ryte jau teigiamas
mamyte1987 parašė:
Elektrinis abejoju ar mielos. Reiks turbūt kraują pasidaryt, bet iš lauksiu mm dienos bent jau
o kada jūsų mm?
mamyte1987 parašė:
Aš ir taip manau tada galiu jau džiaugtis .nes toki šeštadieni dariaus tuščias buvo o šiandien ryte jau teigiamas
Normalus jausmas, bus ramu, kai gydytoja pasakys viska
taip jau yra
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai