Citrinka parašė:
tevu-darzelis.lt/rk43802@131015200f3, bet visu reikia prideti 0.3 kadangi termometras toro ant 0.3 maziau
Citrinka, o NT dar vieno sugadinti nenori? Nes man laaaabai panasu, kad tyliai galima būtų sveikinti
Citrinka parašė:
tevu-darzelis.lt/rk43802@131015200f3, bet visu reikia prideti 0.3 kadangi termometras toro ant 0.3 maziau
Citrinka, o NT dar vieno sugadinti nenori? Nes man laaaabai panasu, kad tyliai galima būtų sveikinti
Citrinka parašė:
Tai, kad tau net nebuvo tempe nukritus zemiau raudonos linijos.. Gal tikrai laukies ir cia tos menamos mm buvo? Neturi nt apsisojimui?
Mano grafikėlis: tevu-darzelis.lt/rk64882@1311050f8b9
Kažkodėl niekaip nesulaukiu kilimo
OT čiut čiut vaiduokliuoja, įtariu, kad gali būti vėlyva OV... Įdomu ką šiandien OT parodys. Tikiuos ryt pavarysiu iki 37
Citrinka parašė:
gal rytoj ir reiketu nes keistos menesines...viena diena ir snd labai pilva maudzia skausmai kaip per mmm bet kraujo nera...:()
Tai gal kokia aktyvia veikla užsiemi? Gal persitempi?
Citrinka parašė:
sokius bet cia tik sau, ir jos labai lengvos, lb. mazas kruvis nuo tu sokiu...![]()
Gal vistiek reikėtų daugiau pailsėti kol žirniukas įsikabins
j.viktorija parašė:
Oilyleli, pasiseks kita cikla, visgi Kaledos- stebuklu metas, patikekim tuo![]()
ir man idomu ir nesuprantama...
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai