Citrinka parašė:
manau rytoj is ryto pagadinsiu...nes kazkas cia ne taip reikia eiti pas ginekologa...![]()
Imesk savo praeito menesio grafika
Pazekim kaip atrodytu jei butum nepazymejus mmm ir ciklas testusi.
Citrinka parašė:
manau rytoj is ryto pagadinsiu...nes kazkas cia ne taip reikia eiti pas ginekologa...![]()
Imesk savo praeito menesio grafika
Pazekim kaip atrodytu jei butum nepazymejus mmm ir ciklas testusi.
Be to, Kristut, jei laikaisi su tempe tai irgi dar nenusimink, man su dukrytė NT parodė tik 6sav. Iki tol visi nt neigiami buvo, jokių nėštumo požymių nejaučiau. Tai gal ir tau vėliau parodys testas. Tik gaila tada tempes nematavau, įdomu būtų paziuret. Labai linkiu, kad tau būtų mano atvejis. Tikrai nemanau, kad šiaip sau tau prieš tai tepliojimai buvo.
ašša parašė:
nes MM pazymeta lapkricio 18d? ir nauja cikla tuosyk skaiciuoja. o pagal ka pati pasizymi OV?
as ov zymiu pagal skaiciavima,cia paskaiciavau ir per telefona ka rodo,nzn ant kiek cia teisybe,bet kiek turejau pastojimu tai atitigdavo
AliCante parašė:
Be to, Kristut, jei laikaisi su tempe tai irgi dar nenusimink, man su dukrytė NT parodė tik 6sav. Iki tol visi nt neigiami buvo, jokių nėštumo požymių nejaučiau. Ta…
Aciu
tevu-darzelis.lt/rk62253@1311047583d
siaip netaip susitvarkiau,kazka ne ta buvau pazymejus turbut,tai kaip grafikelis mergynos ar sitas normalus siuo metu
zalia ake parašė:
tevu-darzelis.lt/rk62253@1311047583d
siaip netaip susitvarkiau,kazka ne ta buvau pazymejus turbut,tai kaip grafikelis m…
Nuimkit zymejima, nes Ov tikrai dar nebuvo. Tegu pats grafikas pazymes priklausomai nuo tempos. Jeigu visas sias dienas buvo vienoda temperatura, O dar tik bus
Turi temperatura kristi ir vel kilti.
Stai ka radau pastojusiuju grafikeliuose www.tevu-darzelis.lt/rk36143@120516a82e3 tai kaip suprast?O nevyko o pastojo? dar ir taip gali but? as tai maniau kad negali but
jolkute56 parašė:
Stai ka radau pastojusiuju grafikeliuose www.tevu-darzelis.lt/rk36143@120516a82e3 tai kaip suprast?O nevyko o pastojo? dar ir taip gali but? as tai maniau ka…
Greiciausiai, kad sitai panelei OV įvyko 14 arba 16 CD
Bet galbūt pas tave bus vėlyva ovuliacija ;)
Kristut parašė:
Imesk savo praeito menesio grafikaPazekim kaip atrodytu jei butum nepazymejus mmm ir ciklas testusi.
tevu-darzelis.lt/rk43802@131015200f3, bet visu reikia prideti 0.3 kadangi termometras toro ant 0.3 maziau
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai