egluz parašė:
Niekas nesikeitė. Mūsų sutarty buvo nurodyta, kad norint nuomoti, reikia gauti leidimą. Ir viskas. Tik pats leidimas kainavo 20eur.
Koks jusu bankas? ;)
egluz parašė:
Niekas nesikeitė. Mūsų sutarty buvo nurodyta, kad norint nuomoti, reikia gauti leidimą. Ir viskas. Tik pats leidimas kainavo 20eur.
Koks jusu bankas? ;)
BLONDZE parašė:
Koks jusu bankas? ;)
Paskola imta Danske, perimta ir leidimas išdauotas Swedbank'o.
egluz parašė:
Paskola imta Danske, perimta ir leidimas išdauotas Swedbank'o.
Pas mane su viena paskola ta pati situacija... Danske perdave Swedbankui ir prasidejo ... nesusikalbu as ten su jais
nera net normalaus saskaitos priziuretojo kaip buvo Danske..
BLONDZE parašė:
Pas mane su viena paskola ta pati situacija... Danske perdave Swedbankui ir prasidejo ... nesusikalbu as ten su jaisnera net normalaus saskaitos priziuretojo ka…
Swed banke bent prieš penketą metų, reikėjo būti tam tirą % padengus turto vertės, kad galėtum nuomoti
dabar nebeaktualu, tai nežinau, bet tikriausiai nepasikeitė. Pažiūrėkit, tikrai sutarty yra aptartas šitas punktas
Aš noriu paklausti dar nuomonės jūsų
irgi taupymo klausimu matyt, na galima pritempti
Situacija: turim nuosavą buta, gyvenam, na bet truputį ankšta, bet kiek ten namie būni, realiai telpam be problemų
(du suaugę + kūdikis, 46 kvadratai, vienas miegamasis). Po dviejų maždaug metų planuojam dar vieną mažylį. Ilgainiui norėtumėm ir trečio ir ketvirto, bet čia būtų 7-12 metų planas.
Problema: ar pirkti šiuo metu mūsų poreikius atitinkantį būstą ar pirkti išaugimui?
Vyras kaip ir nori daugiau erdvės. Man atrodo, kam tie tušti kambariai, kai net nežinai ar reiks. Pasikeis norai, poreikiai.
Kaip ekonomiškai naudingiau? Kaina irgi atitinkamai juk keičiasi
esu pasimetusi ir nežinau už ko užsikabinti, kad išspręsti šį klausimą.
Liepsa parašė:
Aš noriu paklausti dar nuomonės jūsųirgi taupymo klausimu matyt, na galima pritempti
![]()
Na nepatarsiu, bet pasidalinsiu savo planais. Mes taip pat gyvenam 2 kambariu bute, planuojam antra vaikuti. Tai siuo metu galvoju issimoketi paskola ir tada taupytis namui (cia 10 metu planas). Noriu tureti buta pradziai nuomai, veliau pardavimui, kad pensijoje butu lengviau
O bute vienam kambary bus irengtios 2 lovos sienoj atsiverciamos vaikams, kad issaugoti vieta ir tvarkinguma, sau dvigule lova taip pat pasiliekam, manau sutilpsim
Liepsa parašė:
Aš noriu paklausti dar nuomonės jūsųirgi taupymo klausimu matyt, na galima pritempti
![]()
Mes buvom dviese, o pirkom iš karto 4 kambarių butą, man reikia erdvės namuose, tad aš tik už didesnes erdves
Dabar viskas kitaip kai kūdikis šalia miega, o kai kūdikiui bus 5 metai, o kitam vaikui tarkim 3, o jei dar skirtingų lyčių.. Tai mes neprašovėm, turi vaikai abu po kambarį
Liepsa parašė:
![]()
Aš tai pirkčiau didesnį ir po truputi įsirenginėčiau. Tikrai netraukia po dešimties metu vėl pirkt naują, vėl ieškot, vėl reikalai su bankais, vėl įsirenginėt ir kraustytis...
Liepsa parašė:
![]()
Nepirkit dabar
nebent zadat parduoti esama. Kainos labai aukstos ir jos tikrai ateity kris. Man atrodo, kad toks pasirinkimas butu finansiskai nuostolingas. Na nieks negali numatyti kaip bus ateity, bet jei turit kantrybes ir galimybiu, palaukit dar +/-2 metus.
Pvz dabar statytis nama irgi finansiskai lb nuostolinga, bet mes neturim kito padirinkimo... pardavem buta ir pradedam statybas. Pliusas tik tas, kad uz buta gavom apie 80 proc daugiau nei mokejom. O investiciju i ji praktiskai nebuvo.
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
gal viskas bus gerai. Gimdai augant, gal dar pasislinks ir vaikutis. Būtinai eikit dar ir kitos nuomonės sužonoti. O dabar…