Lauuur parašė:
Aktyviai ir toliau jus skaitau, nes su vyru issikelem dideli tiksla - iki 2020 m. birzelio grazinti likusia paskolos dali. Issamiai susiplanavom ir susideliojom kie…
Lauksim ir mes patarimu i kurias akcijas yra geriau investuot
Lauuur parašė:
Aktyviai ir toliau jus skaitau, nes su vyru issikelem dideli tiksla - iki 2020 m. birzelio grazinti likusia paskolos dali. Issamiai susiplanavom ir susideliojom kie…
Lauksim ir mes patarimu i kurias akcijas yra geriau investuot
MelyniKalnai parašė:
O kas domites nuoma, tai sakykit per paskutinius pora trejeta metu kainos kito? Nes kazkaip paziurejau savo rajone ir galvoju, kad brangu, visad galvojau, kad pigia…
Nuomos kainos nuolat svyruoja, netgi priklausomai nuo metų laiko. Ypač miestuose, kur daug studentų - visada pakyla kai studentai masiškai ieško butų ir nukrinta kai niekas neieško
MelyniKalnai parašė:
O kas domites nuoma, tai sakykit per paskutinius pora trejeta metu kainos kito? Nes kazkaip paziurejau savo rajone ir galvoju, kad brangu, visad galvojau, kad pigia…
Bendra tendencija tokia, kad kyla pamažu, paskutiniais metais pokytis ne toks ryškus, nes už tą pačią kainą tam pačiam rajone galima labai panašų butą išsinuomoti kaip prieš metus, bet rugpjūčio/rugsėjo mėnesiais ypatingai sukyla dėl suprantamų priežasčių :))
BLONDZE parašė:
Man idomu kurios turi paskola, jus savo bankui esate pranesusios jog nuomojate? As dabar paziurejau draudimo salygas, tai ten aiskus punktai yra jog nuomoti negali,…
Negalima nuomot, nes butas ikeistas bankui. Jis nera "pilnai" jusu. Nes net busto statuso "nuomojamas" pakeist negaletumet registru centre.
BLONDZE parašė:
Man idomu kurios turi paskola, jus savo bankui esate pranesusios jog nuomojate? As dabar paziurejau draudimo salygas, tai ten aiskus punktai yra jog nuomoti negali,…
Mes gavome leidimą iš banko nuomoti butą. Draudimo sutartį perrašėm, kad galiotų ir tuomet, kai jis išnuomotas.
Šilo_uoga parašė:
Bendra tendencija tokia, kad kyla pamažu, paskutiniais metais pokytis ne toks ryškus, nes už tą pačią kainą tam pačiam rajone galima labai panašų butą išsinuomoti k…
As asmeniskai nekeliu nuomos jau 3 metai
nors visi sukioja man pirsta prie smilkinio, bet as manau jog geri nuomininkai ir stabilios laiku mokamos imokos yra mano ramiu naktu pliusas
bet ir remonto nedarysiu jeigu ir paprasys
leidziu patiems reikstis
egluz parašė:
Mes gavome leidimą iš banko nuomoti butą. Draudimo sutartį perrašėm, kad galiotų ir tuomet, kai jis išnuomotas.
O jums pasikeite palukanos? padidejo ar nekito? ;) bei ar sutarties pakeitimas kainavo euriuku? ;)
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai