2018.09.19 09:05 (prieš 7 m.)
Ringailiux parašė:
Ranksluosčius kartą per savaitę skalbiu, kartu ir prausimosi plaušines. Patalus - kas dvi sav. Indų šluostę skalbiu irgi maždaug kartą per savaitę. Plius indus su ū…
O kaip jūs tuos indus su ūkiniu muilu plaunat? Koks rezultatas? Nelieka kokio keisto kvapo ar dar ko?
Mano draugė pamenu iš vis kempinėlės indams neturėjo, aš galėčiau apseiti, bet pvz vyras kitaip neįsivaizduoja kaip plauti todėl ir galvoju apie daugkartines kempinėles, tada tiesiog į skalbenkę ir skalbi. Aš visas šluostes indams anksčiau naudodavau tas panaudoji ir išmeti, o dabar viską pakeičiau į daugkartines. Langams valyti nenaudoju laikrašių ar popieriaus, o nusipirkau spec. langams ir stikliniams paviršiams daugkartines šluostes. Man tinka ir patinka
Patalynę keičiu kas dvi savaites normoj, bet būna, kad keičiu į savaitę kartą ar kelis, labai priklauso ar naktį smarkiai prakaitavo vaikai ir vyras, ar nebuvo kokių avareijų ir ar nenusinešė ko valgyt į lovą (ko labai nemėgstu). Visas šluostes skalbiu į savaitę kartą. Rankšluosčius dažniau skalbiu.
O tas su valikliu labai įdomus tipsas, reikės išbandyti.
mulier parašė:
Mums jau kelerius metus patys geriausi pampiai i namus Kaune ir uz Kauno www.mamija.lt/pristatymas/ . Cia ju irgi patogiai surasytos kainos uz 1 vnt. …
aš irgi pas juos berods užsisakydavau sauskelnes. Bandžiau ir bleer, ir libero, ir coop. Tikrai atveža iki durų, jei iš karto neatsako tai perskambina, gali tą pačią dieną pristatyti. + susitaupo laikas einat pirkti, o kai kam kuras. Aš dar pas ūkininkus užsisakinėdavau daržoves ir atvešdavo į namus