Gaja parašė:
Taip, žinau, kad nebent stebuklas, bet tikrai buna stebuklų ☺️
Jeigu amzius iki 42m imtinai, priklauso valstybes kompensuojamas ivf.
Kokie hormonai tiriami siekiant diagnozuoti nevaisingumą, ką šių hormonų tyrimai atskleidžia ir kodėl yra svarbūs? Skaityti
visą straipsnįGaja parašė:
Taip, žinau, kad nebent stebuklas, bet tikrai buna stebuklų ☺️
Jeigu amzius iki 42m imtinai, priklauso valstybes kompensuojamas ivf.
Gaja parašė:
Dariau, labai mažas 0.09
O kiek per echo mato folikulu?
Jau ivf nebedarysim, nes turim vaikučių, o ir amzius virs 42, nebent gausis su tokiais rodikliais, bet irgi stebuklas būtų ☺️
Per echo tik mato, kad auga tas pagrindinis, o tų mažų neklausiau. Bet pas mane ir kiausides vienos dazniausiai net neranda kokia maza. Iš viso Dievo stebuklas, kad vaikų turiu ☺️
Gaja parašė:
Jau ivf nebedarysim, nes turim vaikučių, o ir amzius virs 42, nebent gausis su tokiais rodikliais, bet irgi stebuklas būtų ☺️
na atsiprašau už tokį keistą pastebėjimą, bet 5vaikai jau ohoho koks stebuklas, o dar norėti 6 tai jau labai stebuklas
kai kitos to vieno vos nori šiais laikais
sveikintina
akveja parašė:
Sveikos. Kas jau eina/ejo IVF keliu turiu klausima. Ar hormonai netrukde kokybiskai punkcijai?
Taip, FSH aukstokas.
Bet Amh irgi aukstas, tik klausimas kokie amh matavimo vnt?
Meshka parašė:
Taip, FSH aukstokas.
Bet Amh irgi aukstas, tik klausimas kokie amh matavimo vnt?
µg/l
akveja parašė:
µg/l
Tuomet gana zemas amh, ko pasekoje aukstokas fsh. LH ir estradiolis normalus, tad tiketina jog nors kiausialasciu nebus daug, ju kokybe turetu buti gera.
Meshka parašė:
Tuomet gana zemas amh, ko pasekoje aukstokas fsh. LH ir estradiolis normalus, tad tiketina jog nors kiausialasciu nebus daug, ju kokybe turetu buti gera.
Hmmm, keistoka, nes chatpgt, gemini, internete narsius skaiciau, kad labai aukstas tas konreciai ng/mol. , daktaras irgi sake, kad aukstas pas mane, tad reiks su vaistais atsargiai
akveja parašė:
Hmmm, keistoka, nes chatpgt, gemini, internete narsius skaiciau, kad labai aukstas tas konreciai ng/mol. , daktaras irgi sake, kad aukstas pas mane, tad reiks su v…
Aukstas AMH butu jeigu matavimo vnt butu pmol.
Be to, jeigu AMH butu isties aukstas, FSH turetu buti zemesnis, o jusu FSH aukstokas.
20 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai