aureja12 parašė:
Tai kam skiepytiems testuotis, jei į "gyvas" paskaitas tik su galimybių pasu priims? Jūs vėl nusivažiavot į lankas su savo interpretacijomis.
Mano pažįstamos visas doktorantūros darbas šitaip nuplaukė per pirmą karantiną 🙄
aureja12 parašė:
Tai kam skiepytiems testuotis, jei į "gyvas" paskaitas tik su galimybių pasu priims? Jūs vėl nusivažiavot į lankas su savo interpretacijomis.
Mano pažįstamos visas doktorantūros darbas šitaip nuplaukė per pirmą karantiną 🙄
aureja12 parašė:
Kalbėjau apie universitetą pirmoj eilutėj ir apie mokyklas kitoj eilutėj.
Vabaliukas09 parašė:
Na pas mus Norvegijoje kol kas griet nebus nes dabaf dar eiles laukia 26-39m amžiaus grupė. Tai galbūt po metu ar net vėliau kalba eis jau apie visu amžius grupių ž…
Gal zinote, kodel Norvegijoje taip letai juda amziaus grupes? Jie vis dar stokoja vakcinos ar kazkokiu kitu priezasciu yra? Klausiu, nes norvegai atrodo samoninga visuomene, turtinga valstybe, o skiepu prieinamumas didesnis pas mus ir dazna tam skiepui reikia itikineti.
aureja12 parašė:
O kodel cia sveikinate tokia iniciatyva? Kodel prisidedate prie diskriminacijos skatinimo neskiepytu atzvilgiu? Atrodo su gp sventieji ir issrinktieji-neuzkreciami ir kitu lyg negali uzkresti. Visas jaunimas turi grizti i mokyklas ir studijas ir pagaliau susigyvent su tuo covidu. Nes simptomai kaip persalimo ar gripo. Jaunimas greit pasveiksta. Prie ko cia tie gp?
BellaStar parašė:
O kodel cia sveikinate tokia iniciatyva? Kodel prisidedate prie diskriminacijos skatinimo neskiepytu atzvilgiu? Atrodo su gp sventieji ir issrinktieji-neuzkreciami …
Kaip siulote "susigyventi" su virusu? 4481 zmogui Lietuvoje to padaryti nepavyko.
BellaStar parašė:
O kodel cia sveikinate tokia iniciatyva? Kodel prisidedate prie diskriminacijos skatinimo neskiepytu atzvilgiu? Atrodo su gp sventieji ir issrinktieji-neuzkreciami …
Nenori skiepytis - testuokis. Nera jokios diskirminacijos. Visi lygus pries istatyma ir visi laisvi rinktis, kaip jie nori elgtis.
Domikamo parašė:
Eu lyg ir atlieka tyrimus 6mėn-11 metų. Jeigu jūs registruotą Lietuvoje tai galit juk grįžti į LT ir pasiskiepyti anksčiau. Mano draugė kažkokius skiepus gavo grįžu…
Vienas dalykas ko nėra no tai meningoko skiepo. O visi kiti skiepai tokie pat tik kiek žinau šiek teik skiriasi kada skeipija bet visi skiepai tokie pat išskirus ta viena .
Amadra parašė:
Gal zinote, kodel Norvegijoje taip letai juda amziaus grupes? Jie vis dar stokoja vakcinos ar kazkokiu kitu priezasciu yra? Klausiu, nes norvegai atrodo samoninga v…
Darbo tempai pas juos lėti dėl to taip ilgai užtrunka skeipijmo tempai. Pvz Osle skiepija mažose patalpose kas apsunkina priimt didesni norinčių skaičiu dar kitas dalykas kas skiepija tik moderna ir pfizer vakcinomis ir jonhson tik savanorius skiepija dėl to ir tokie lėti tempai pas juos.
Domikamo parašė:
Na ta prasme,kad nežinoma nei kiek laiko veiks vakcina,nei kiek dozių reikės norint turėti imunitetą,koks yra absoliūtus rizikos sumažėjimas,kiek žmonių reikia pask…
Žinoma, neaišku dar daug kas. Bet pats virusas naujas ir nuolat mutuoja. Visi nauji vaistai po registracijos, jau juos naudojant, dar turi ketvirtąją tyrimo stadiją. Pfizer nėra išskirtinis šiuo atžvilgiu, tik naujas.
Kandapanda parašė:
Žinoma, neaišku dar daug kas. Bet pats virusas naujas ir nuolat mutuoja. Visi nauji vaistai po registracijos, jau juos naudojant, dar turi ketvirtąją tyrimo stadiją…
Gripas irgi kas met keičiasi ir skiepai skiriasi.
Aš nebijau nei viruso,nei skiepų,pasiskiepijau,kad reikėjo ir su tikslu,o gal greičiau viskas baiksis. Vaikai mano maži dar negalima skiepyti,o jeigu ir patvirtintų skiepus tai norėčiau,kad būtų visiškai ištirti ir palygintas naudos ir rizikos santykis,nes vis dėl vaikai serga lengvai. Jau geriau vieną kartą prasirktų jaunam amžiuje negu kas met skiepyti ir paskui senatvei bijoti susirkti imunitetas susideda ne tik iš antikūnų turėjimo vistiek prasirgus imunitetas bus su šio virusu susipažinęs ir atpažins kitą kartą.
Aš prasirgus,vaikų netikrinau,bet tuo metu slogavo tai gal ir sirgo.
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai