fleur68 parašė:
Vaikus nuo 12 metų jau skiepija (pas mus bent jau).
Tai nuo 12 jau tokie nebe maži vaikai. Kalba eina Ma rodos apie mažesnius vaikus pvz kaip mano vaiką . 12 metu jau nebe vaikai o paaugliai
fleur68 parašė:
Vaikus nuo 12 metų jau skiepija (pas mus bent jau).
Tai nuo 12 jau tokie nebe maži vaikai. Kalba eina Ma rodos apie mažesnius vaikus pvz kaip mano vaiką . 12 metu jau nebe vaikai o paaugliai
Vabaliukas09 parašė:
Dar tik prasidedančios brandos/paauglystės užuomazgos😊.O mažesniems pas mus skiepijimo klausimas bus aptariamas rudenį, kažkur spalio/lapkričio mėnesį (nuo 3 mėn. -11 metų, jei neklystu, nes dar nieko konkretaus nėra).
fleur68 parašė:
Dar tik prasidedančios brandos/paauglystės užuomazgos😊.O mažesniems pas mus skiepijimo klausimas bus aptariamas rudenį, kažkur spalio/lapkričio mėnesį (nuo 3 mėn. -…
Na pas mus Norvegijoje kol kas griet nebus nes dabaf dar eiles laukia 26-39m amžiaus grupė. Tai galbūt po metu ar net vėliau kalba eis jau apie visu amžius grupių žmones .
Kandapanda parašė:
https://mita.lrv.lt/lt/naujienos/zaibiskai-atlikti-vakcinos-tyrimai-kokias-pamokas-pasaulis-ismoko-is-sio-precendento
Na ta prasme,kad nežinoma nei kiek laiko veiks vakcina,nei kiek dozių reikės norint turėti imunitetą,koks yra absoliūtus rizikos sumažėjimas,kiek žmonių reikia paskiepyti,kad apsaugotum vieną žmogų,kiek sumažina rizika susirkti sunkia forma,mirti ir apkrėsti kitus. Jeigu atsiranda vis naujų reakcijų į skiepą tai irgi tai pilnai neištirtą. Nesu medikė,bet kiek teko girdėti dar turėtų būti atliekami tyrimai koks santykis su vaistai ir tam tikrom ligom(čia gal papasakotų kas geriau žino).
Vabaliukas09 parašė:
Na pas mus Norvegijoje kol kas griet nebus nes dabaf dar eiles laukia 26-39m amžiaus grupė. Tai galbūt po metu ar net vėliau kalba eis jau apie visu amžius grupių ž…
Eu lyg ir atlieka tyrimus 6mėn-11 metų. Jeigu jūs registruotą Lietuvoje tai galit juk grįžti į LT ir pasiskiepyti anksčiau. Mano draugė kažkokius skiepus gavo grįžus į LT vaikui,nes ten lyg ir kitoks skiepų planas.
Šilo_uoga parašė:
Aš pritariu, kad naudinga skiepytis visiems, kam rizika vs nauda yra naudos pusėjty ne vaikams. Kolkas
![]()
Eu ir patvirtino tos skiepus vaikams,kurie priklauso rizikos grupei,o ne tam,kad skiepytų visus nuo krašto.
Vabaliukas09 parašė:
Būtume saugesni jei pasiskiepytų visi nes kitu atevju virusas mutuos ir esamos vakcinos praras prasme .
Skiepyčiaus nors ir aštuonis kartus iš eilės jeigu žinočiau,kad taip sustabdysiu plitima,bet dabar ko tolyn tuo labiau suprantame,kad tik apsaugo nuo mirties ir sunkios būklės ir tai JK 402 žmonės mirė nuo covid paskiepyti dviem dozėm. Nebent išras kažkokia vakcina,kuri tikrai sustabdys plytimą arba įgysim bandos imunitetą persirge
fleur68 parašė:
Po paskutinių pakeitimų dėl studentų pas mus nežinau situacijos, greičiausiai skiepų pasas jiems galios.
Pas mus lyg ir VU buvo paskelbęs,kas nebus priimami neskiepyti. Visi mokiniai turės testuotis išskyrus skiepytus,o nustačius teigiama visi,kurie neskiepyti savizoliuosis išskyrus skiepytus. Žodžiu skiepytiems nereiks nei testuotis,nei savizoliuotis kas visiškai nesamonė.
Jelena. parašė:
Čia kai žmogus neturi elementarios kultūros, tai jam atrodo, kad pačio elementariausio etiketo nesilaikymo pastebėjimas yra noras "prisiknist", nepagarbiai kalbėti …
Aš neprivalau į kažką, kas elementariai tiesiog plaukioja su savo komentarais, kreiptis JŪS. Etiketo, KULTŪROS, akivaizdu, tėvai daugiau išmokė nei tamstos SKAITYTOS etiketo knygos. Nei karto neteko kažko užkliūt, ypač forume, dėl ETIKETO. O tamstai, matomai, asmenybės susidvejinimas. Pati košę makalošę ir užvirei su TUJINIMAIS.
Domikamo parašė:
Pas mus lyg ir VU buvo paskelbęs,kas nebus priimami neskiepyti. Visi mokiniai turės testuotis išskyrus skiepytus,o nustačius teigiama visi,kurie neskiepyti savizoli…
Tai kam skiepytiems testuotis, jei į "gyvas" paskaitas tik su galimybių pasu priims? Jūs vėl nusivažiavot į lankas su savo interpretacijomis.
O savo ruožtu ir iš praktikos galiu tik pasveikinti universiteto iniciatyvą priimti gyvai tik su galimybių pasu, nes nuotolinės paskaitos labai smugdo studijų kokybę ir stipriai apsunkina baigiamųjų darbų atlikimą (ypač kas liečia su laboratorijomis susijusius darbus).
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai