2021.08.21 08:56 (prieš 4 m.)
fleur68 parašė:
Pas mus po paso įvedimo, kai kur galima vietoj pasidaryti greitąjį testą, pvz., pramogų parkai, kino teatrų salės, kad priviliotų daugiau klientų dėl mažesnio laiko…
Pas mus nėra to galimybių paso. Ribojimai nuimti, tai ir testai nėra populiarus. Kas nori tik tas ir darosi. Mano šeimoj tik vyresnėlis darėsi testus nuo kovo mėn, nes toks koledže reikalavimas buvo. O aš pernai rugsėjį kartą važiavau į centrą, kadangi peršalus buvau, bet grynai dėl darbo, kad jei kas klientai būtų ramūs, kad nesergu. Praeitą savaitę buvau kino teatre su vaikais, tai ką prašė, tai tik nuskanuoti kodą. Žmonių pilna, retas kaukes dėvi.
Uk dar atliekami tyrimai kaip veikia vakcinos. Stebima iki kitų metų gruodžio mėnesio. Kažkaip ir nestebina, nes pavasarį kalbėjo, kad poros dozių užtenka. O db jau pradės vėl per naują po trečią dozę skiepyti. Praeitą berods mėnesį darė tyrimus daliai žmonių kaip imunitetas laikosi, tai visas šitas stebėjimų procesas dar pačiam įkarštyje. Keista būtų, kad jau galutinės išvados paskelbtos būtų.