fleur68 parašė:
😁. Vaikams savotiška atrakcija tokį testą atliekant😁. Bet va mano mažoji niekaip ten neprispjaudytų reikiamo kiekio turbūt, nemoka dar🙈.
Mano trimetė prispjaudė, nelabai daug ten reik
fleur68 parašė:
😁. Vaikams savotiška atrakcija tokį testą atliekant😁. Bet va mano mažoji niekaip ten neprispjaudytų reikiamo kiekio turbūt, nemoka dar🙈.
Mano trimetė prispjaudė, nelabai daug ten reik
Daphne parašė:
Man teko kelias paras klykiantis mažylis arba kai neklykdavo, tai tik sukritęs, suglebęs lyg medžiaginė lėlė. Bijojau net užmigt. Ot tos itin retos komplikacijos…
Tai taip jūsų dukra saugi dėl kitu kurie skiepija dėl to niekad ir nesusirgs arba labai menkas procentas tam . Jus esate mama kuri kitu sąskaita paratizuoja. Jei staiga visi nustotų skiepyt savo vaikus suprastum kokios tos ligos pavojingos. Bet lengva dabar kalbėti kaip bet kuriuo atveju 85% visuomenės pasiskiepija.
fleur68 parašė:
Mes su vaikais tiesiog gyvenam ir džiaugiamės kiekviena diena. Koks gali būti malonumas gyventi, jaučiant pastovų stresą ir baimę dėl to, kas galbūt neįvyks😊? Taip …
Na mūsų šeima nejaučiam pastovaus nerimo nes abu pasiskiepijom,Bet mano vaiko kol kas neskiepija nes eile neatėjo o ji ateis gal po pusmečio gal po metu. O kadangi turi viena sveikatos bėdelė tai jei covid gali būt labai skausminga liga kuri gali baigtis ir mirtimi. Tad mane žmonės kurie nesiskiepija dėl savanaudišku tikslu tiesiog labai nervuoja nes jie yra potencialius žudikai
Domikamo parašė:
Nelabai matosi bet informaciniame lapelyje rašo,kad tyrimai iki 2023
Iš čia suprantu, kad tyrimai ketvirtos fazės. Ar aš klystu? Neturiu dabar laiko ieškoti oficialios pfizer pateikiamos info.
Vabaliukas09 parašė:
Na mūsų šeima nejaučiam pastovaus nerimo nes abu pasiskiepijom,Bet mano vaiko kol kas neskiepija nes eile neatėjo o ji ateis gal po pusmečio gal po metu. O kadangi …
Užjaučiu dėl dukrytės.
Kandapanda parašė:
Užjaučiu dėl dukrytės.
Nėr dėl ko,nes pavojingos tik virusines ligos,nes yra širdies yda,bet iš esmės viskas gerai.
fleur68 parašė:
Pas mus mokykloj porą kartų buvo informacija, kad norintys vaikai galėtų pasitestuoti, bet abu kartus paskirtą dieną buvo viskas anuliuota, nes nebuvo norinčių. Tai…
Uk nuo vidurinės ir vyresnius vaikus testuoti pradėjo. Pradinukų niekada netestavo. Db bandė prastumti, kad į universitetą ir bendrabučius tik paskiepytus leistų, bet nepraėjo kiek skaičiau.
Vabaliukas09 parašė:
Tai taip jūsų dukra saugi dėl kitu kurie skiepija dėl to niekad ir nesusirgs arba labai menkas procentas tam . Jus esate mama kuri kitu sąskaita paratizuoja. Jei st…
Tik jau nereikia gąsdinti 😉 kai pačios, kuriam vaikui kas nutiktų po skiepo, pažiūrėciau ką čiulbėtum apie parazitavimą 😉 lengva kitus kaltinti, kai nesi patyrus sunkumų po vakcinos 🤩
Vabaliukas09 parašė:
Nėr dėl ko,nes pavojingos tik virusines ligos,nes yra širdies yda,bet iš esmės viskas gerai.
Vis tiek nervai ir nerimas. Ar prireikė operacijos?
Kandapanda parašė:
Vis tiek nervai ir nerimas. Ar prireikė operacijos?
Kol kas dar ne nes maža stebi dabar tik,jei niekas nesikeis tai reiks.
Daphne parašė:
Uk nuo vidurinės ir vyresnius vaikus testuoti pradėjo. Pradinukų niekada netestavo. Db bandė prastumti, kad į universitetą ir bendrabučius tik paskiepytus leist…
Ir kokie tie sunkumai aukšta temp paraudimas na gerai labai retai buna traukuliai dėl aukštis temp,bet liginant su mirtimi tai nieko tokio ,aš geriau rinkčiausi šalutini nuo skiepo negu mirti ir taip mąsto visi protingi žmones ,ne tik vaiką skeipiju bet ir pati skiepijuosi .
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai