Ania5 parašė:
Taip, būna visaipman irgi komentavo, bet matė kiek reikėjo. Man dėl sunkaus matomumo ne gimdą kaltina, o svorį
![]()
Nu tas esu smulki , tai man kaltina gimdos padeti🤣🤣 taciau pas ja daugiau negrisiu
kazkaip kiti is to problemos nemate
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįAnia5 parašė:
Taip, būna visaipman irgi komentavo, bet matė kiek reikėjo. Man dėl sunkaus matomumo ne gimdą kaltina, o svorį
![]()
Nu tas esu smulki , tai man kaltina gimdos padeti🤣🤣 taciau pas ja daugiau negrisiu
kazkaip kiti is to problemos nemate
Dairamar parašė:
Pirma įkėlė kažkokią nesąmonę, tada įkėlė nepilnus tyrimus tik hcg, o Tth nėra 🤣 nežinau ir ar čia mano iš tikrųjų, ar vėl kokia nesąmonė įkelta. Tth poliklinika ma…
Nu čia labiau panašu į tiesą..
Dairamar parašė:
Pirma įkėlė kažkokią nesąmonę, tada įkėlė nepilnus tyrimus tik hcg, o Tth nėra 🤣 nežinau ir ar čia mano iš tikrųjų, ar vėl kokia nesąmonė įkelta. Tth poliklinika ma…
Kažkam nuėjo teigiamas per klaidą
, bet sveikinimai jūs nėščia .
Smurfetta3 parašė:
Bet kokia poliklinika 🙄 tiek streso dėl jų aplaidumo.... o aš jau irgi po kraujo tyrimo, liko sulaukti vakaro su atsakymais 🥺
Paskambinau ryte į polikliniką, sakau tai kur mano Tth. Sako tai čia kažkoks taisymas buvęs, nepilnus sukėlė dabar... nors jie tai į rezus siunčia tyrimus. Nežinau ką jie čia maišę primaišė... greičiausiai teks eit pakartot abu tyrimus, kad žinočiau jog tikrai mano
Dairamar parašė:
Paskambinau ryte į polikliniką, sakau tai kur mano Tth. Sako tai čia kažkoks taisymas buvęs, nepilnus sukėlė dabar... nors jie tai į rezus siunčia tyrimus. Nežinau …
Aš tai su ta pačia įstsiga daugiau nerizikuočiau
Dairamar parašė:
Paskambinau ryte į polikliniką, sakau tai kur mano Tth. Sako tai čia kažkoks taisymas buvęs, nepilnus sukėlė dabar... nors jie tai į rezus siunčia tyrimus. Nežinau …
O rezus patys neatsiunčia atsakymų tyrimų?
13 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai