Blackblackmagic parašė:
Ryt bus viskas aišku. Dabar kolkas mažai to aiškumo
Lauksim naujienų iš jūsų. Linkim kad viskas būtų kuo geriau
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįBlackblackmagic parašė:
Ryt bus viskas aišku. Dabar kolkas mažai to aiškumo
Lauksim naujienų iš jūsų. Linkim kad viskas būtų kuo geriau
Mmiglem parašė:
Sveikos, jungiuosi naujai, tad daug klausimu. Mm buvo 07.20, testai teigiami. Nesuprantu esu 5 ar 4 savaite nescia ir kada pasirodyti pas ginekologa. Jauciu karts n…
Be 6sav nelabai ką matys, eikit kai jau ir širdelę matys, kantrybės tikrai reikia tam
o tie paskaudėjimai ir ateinančių mėnesinių jausmas pačioj pradžioj normalu
Ania5 parašė:
Arba pvz prg žemas, nes kažkas negerai su embrionu ir kūnas atmeta. Aš irgi niekaip nesugalvoju, kaip atskirti kuris![]()
Tai ir neatskirsi. Todėl nereik sakyt, kad maža dalis dėl prg, o didelė dėl apsigimimų
Nebent tokia oficiali statistika yra.
PalaimintaMAMA parašė:
Tai ir neatskirsi. Todėl nereik sakyt, kad maža dalis dėl prg, o didelė dėl apsigimimųNebent tokia oficiali statistika yra.
Įdomu, o yra priešinga statistika?
vėl gi, jeigu moteris pagimdė 3 vaikus, o ketvirtas nėštumas nutrūko, tai čia irgi prg kaltas?
Ania5 parašė:
Įdomu, o yra priešinga statistika?vėl gi, jeigu moteris pagimdė 3 vaikus, o ketvirtas nėštumas nutrūko, tai čia irgi prg kaltas?
Kur aš teigiau kažką? Aš juk ir rašiau, kad tokių statistikų nėra ir negalime teigti. Bet, jei būtų bent 1 proc šanso kelti prg ir išgelbėti, gelbėčiau! Todėl ir sakau apie prg. Kad jo vartojimas kartais gali padėti. O nekuriu, kad va dėl to daugiausiai, dėl ano mažiausiai.
Ania5 parašė:
Įdomu, o yra priešinga statistika?vėl gi, jeigu moteris pagimdė 3 vaikus, o ketvirtas nėštumas nutrūko, tai čia irgi prg kaltas?
Beje, organizme VISKAS keičiasi. Daug porų, pastojusių po 1 karto, o tada bando metų metus. Ir nepavyksta su antru. Taip pat ir būna, kad pastoja IVF, o tada pasipila netyčiukai.
Smurfetta3 parašė:
Na ką vakar mano matytas testas buvo klaidingas, gavau hcg tyrimą, neigiamas. Šiandien nutraukiu progesterona ir laukiu mm tada nauja stimyuliacija laukia![]()
Na as vakaryksciam jusu neizvelgiau.. bet as ir neimatau to, ka kitos geba pamatyt.. na bent jau turite dabar aiskumo ir zinote tolimesnius zingsnius. 🤞🤞🤞 kitam ciklui 🤞🤞🤞
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai