fenix parašė:
Tai taip ir buvo įvykių seka, bet čia jau skiriasi tų įvykių interpretacija.
Žinot man pikčiausia,kad tie patys žmonės,kai šalį valdė kiti,kalbėjo kitaip.
fenix parašė:
fenix parašė:
Macron'as nesusidegino, nes jam yra jau žadamas geras postas kai kur aukščiau 😊.
Dar gerokai prieš pandemiją jis jau žinojo, kad dėl tam tikrų piliečiams nepalankių sprendimų 2021 metų viduryje/pabaigoje, jis turbūt neteks galimybės dalyvauti sekančiuose rinkimuose į prezidento postą ("Brut" jo duotame išskirtiniame interviu jis kalbėjo apie visa tai).
fenix parašė:
Geras! Tai čia gal netgi mūsų savivaldybės specifika![]()
Gal tikrai nuo vietovės priklauso. Aš prieš tris savaites buvau birminghame, tai lb nusistebėjau, kad niekas kaukių nenešioja. Bent aš nesutikau. Aš su kauke buvau, tai kaip į keistuolę pasižiūrėjo 🙈 O kur aš gyvenu, tai nemažai žmonių su kaukėmis, net lauke sutinku, ko niekada net nebuvo reikalauta. Nueisi be kaukės į kokią parduotuvę, tai koks pensininkas kaip nuo raupsuoto atsitrauks 🙈
fenix parašė:
Kodėl jūs pabrežiat vis Japonija? Japonijoje žmonės labai vieningi,laikosi įstatymų ir nėra jokios korupcijos. Geriau sakykit jeigu Japonija valdytų tokie politikai kaip EU(o ypač LT) tai nieko nepeštų būtų išcancelinti ir pasmerkti.
Domikamo parašė:
Gryna tiesa. Negaliu pakest tu isverstaskuriu.
Kaip ten Lago rase. Dabar prie uzkalnio, tapino,valatkos ir kt didesne geda stoveti nei prie kokio tamsiausio marozo.
BellaStar parašė:
Gryna tiesa. Negaliu pakest tu isverstaskuriu.
Kaip ten Lago rase. Dabar prie uzkalnio, tapino,valatkos ir kt didesne geda stove…
Tapiną ir Užkalnį išvis užblokavus,kad nematyčiau nieko iš jų jeigu kas pasidalintu ką nors🙂
Šilo_uoga parašė:
Mano pažįstamos visas doktorantūros darbas šitaip nuplaukė per pirmą karantiną 🙄
Mano segmente išvis be labių darbo neparašysi, todėl doktorantai sukosi kaip išgali, magistriniai ir bakalauriniai irgi neblizgėjo. Nuotolinėse paskaitose motyvacija labai smukusi. O apskritai mokslas kenčia: konferencijos, komandiruotės nuplaukė, net projektai stringa😔.
BellaStar parašė:
O kodel cia sveikinate tokia iniciatyva? Kodel prisidedate prie diskriminacijos skatinimo neskiepytu atzvilgiu? Atrodo su gp sventieji ir issrinktieji-neuzkreciami …
Kas ten jus diskriminuoja ir verčia pastoviai, vargšiukus? Kol galėjot už visų mokesčių mokėtojų lėšas į kairę ir dešinę testuotis (net sumąstę paatostogauti Turkijos paplūdimy), tai viskas tiko ir patiko, kai liepė patiems susimokėti, tai diskriminacija, prievarta, net genocidas
Taigi testuokitės į sveikatą ir turėsit kaip pati sakot "išrinktųjų" pasą
aureja12 parašė:
Kas ten jus diskriminuoja ir verčia pastoviai, vargšiukus? Kol galėjot už visų mokesčių mokėtojų lėšas į kairę ir dešinę testuotis (net sumąstę paatostogauti Turkij…
Pala,pala o iš kur žinot gal tiek mokesčių moka,kad net jūsų visai šeimai užtektų sumokėti sveikatos draudimą.
Ir šeip aš esu pasiskiepijus,bet neisiu į jokias vietas kur bus prašomas galimybių pasas,nepateisinu jokios segregacijos,ir jokios prievartos. Čia jau nebemokslas.
Domikamo parašė:
Pala,pala o iš kur žinot gal tiek mokesčių moka,kad net jūsų visai šeimai užtektų sumokėti sveikatos draudimą.
Nebesvaikit apie tai, ko akivaizdžiai nesuprantat. Koks MOKSLAS??? Kokia PRIEVARTA ar skirstymas (oi ne, jums protingiau skamba segregacija
)? Esate tokiame gyvenimo ir savęs suvokimo tarpsnyje, kai įsivaizduojate, jog parašydami kelis retesnius (deja tik jums) žodžius, atrodysite protingi, bet galutiniame etape atrodote kaip tas, kurį ir bažnyčioje muša.
Kas jus ką verčia daryti? Išvis kokie jūsų argumentai? Kažkoks jau šimtą kartų girdėtas atkartotas nelogiškų kliedesių kratinys. Ai atsiprašau, jau n-tąjį kartą kažkas atsakė - VBS.
Kuo jūsų "laisvė" ir pasirinkimas nesiskiepyti ir nesitestuoti yra aukščiau už kitų teisę į sveikatą ir gyvenimą??? Nėra ir negali būti absoliučios laisvės šiuolaikinėje, progresuojančioje visuomenėje, apskritai VISUOMENĖJE. Jei visi mąstytų kaip jūs, taip ir nebūtume evoliucionavę į homo sapiens... Atsiprašau už grubų išsireiškimą, bet reik mąstyt ne vien apie savo subinę, tuo labiau, kad taip mąstyt būtų netoliaregiška net turint omeny savo pagyvenusius tėvus ar senelius.
Norit absoliučios laisvės ir teisių, varykit į negyvenamą salą, atsisakykit visų žmonijos sukurtų bei suteiktų apsaugų, paslaugų bei privilegijų ir gyvenkite absoliučiai laisvai, be "prievartos" ir galimybių pasų
O jei nenorit, tada prisiminkit... nors greičiau tai susipažinkit su klasiku Kantu: "mano laisvė pasibaigia ten, kur prasideda kito žmogaus laisvė"...
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai