Kandapanda parašė:
Tai jūs čia tokia šiokia tokia influencerė/tadasblinda![]()
Gerai,kad kuriasi Lietuvoje nepatenkintu advokatų ir mokslininkų gretos,kad apsaugotų nuo tokių influencerių kaip jūs.
Kandapanda parašė:
Tai jūs čia tokia šiokia tokia influencerė/tadasblinda![]()
Gerai,kad kuriasi Lietuvoje nepatenkintu advokatų ir mokslininkų gretos,kad apsaugotų nuo tokių influencerių kaip jūs.
Domikamo parašė:
Tai parodykit kokia ta jūsų statistika daugiausiai žmonių ir serga kur daugiausiai paskiepytą tai ką norit pasakyti,kad tik serga neskiepyti? Kai jums įkėliau net e…
Jei salyje yra didzioji dali paskiepytu zmoniu, jei vakcinos veikimas nera 100 procentu, tai statistiskai yra mormalu, kad serga ir mirsta paskiepyti. Nes ju statistiskai yra daugiau!!! Zinote kokios tautybes zmoniu mirsta daugiausiai pasaulyje? Kinieciu ir indu. Ar todel, kad jie labiau linke mirti?? Ne, nes ju pasaulyje yra daugiau nei kitu tautybes pilieciu. Zinote kokios tautybes zmoniu daugiau mirsta Lietuvoje?? Rusu? Lenku? Ukrainieciu? Ne. Lietuviu! Kodel? Nes cia gyvena daugiausiai lietuviu. Logika, pasinaudokit ja retkarciais.
Jagle parašė:
Jei salyje yra didzioji dali paskiepytu zmoniu, jei vakcinos veikimas nera 100 procentu, tai statistiskai yra mormalu, kad serga ir mirsta paskiepyti. Nes ju statis…
Logiška būtų galvoti,kad miršta daugiau paskiepytų nuo kažko nes daugiau paskiepytų,bet kur logika kai miršti nuo koronos kai esi nuo jos pasiskiepijas?
Domikamo parašė:
O jus gydytoja? Ar tik seselė? Nes kai išrašai vaistus pacientui nesi šimtu procentų garantuotas,kad nuo tų vaistų išgysi. Net teko du kartus antibijotikus gerti,ne…
Ir vis tiek vartojot vaistus?? O kam, juk nebuvo tikimybes kad 100 procentu suveiks, reikejo nesigydyti. Ar pries israsydama vaistus gydytoja atliko bakterines kulturos tyrima, kad zinotu nuo ko tiksliai jusu liga atsirado, ar tiesiog israse tuos vaistus, kurie dazniausiai israsomi?? Ar jus sutiktumet sirgti toliau be jokiu vaistu, laukdama,kelias dienas ar kelias savaites, kol uzaugs jusu bakterija, ar mieliau imtumet tuos vaistus, kurie skirti daugumai ir daugumai padeda? Jus girdejot apie tikimybiu teorija? Viskas gyvenime yra paremta ja. Gavot vaistus be tyrimu, pagal ta liga, kur didziajai daliai zmoniu suveikia. Ar todel, kad jums nesuveike, dabar gydytojai neturetu skirti to vaisto. Nes jums nesuveike, o sakykim 80 procentu suveike. Tai jau dabar tie antibojtikai netinkami, juos reikia pasalinti is rinkos? Visuomet yra isismtys is taisykles. Ir isimtys nepaneigia taisykles nesvarbu kaip jums to noretusi ar ne.
Domikamo parašė:
Logiška būtų galvoti,kad miršta daugiau paskiepytų nuo kažko nes daugiau paskiepytų,bet kur logika kai miršti nuo koronos kai esi nuo jos pasiskiepijas?
O dievai, ne rimtai kritinis mastymas pas jus isjungtas. Jei nera apsaugos 100 procentines, reiskias, busi paskiepytas ar ne vis tiek turi galimybe ir susirgti ir numirti. Logiska?? Jei dydzioji dalis zmoniu yra paskiepytu ir maziau yra nepaskiepytu, kaip manot kokiu zmoniu daugiau sutiksit toje salyje??? Paskiepytu ar nepaskiepytu?? Dar karta sakau, jei norit lyginti, turint lyginti ne pagal skaiciu, o procentais. Imate skiepytos populiacijos procenta, atrandate koks procentas is skiepytos populiacijos mirsta. Tada imat neskiepytos populiacijos procenta ir atrandate koks neskiepytos populiacijos procentas mirsta. O tada galyte lyginti. Ne pagal zmoniu skaiciu, o pagal procentus populiacijos. Dar karta (aiskinimas kaip pirmokui), jei as ziuresiu tik i zmoniu skaiciu kur mire, kiek mire kinieciu siemet ir kiek mire lietuviu siemet, pamatysim, kad mirusiu skaicius didesnis kinieciu nei lietuviu. Ar tai reiskia, kad didesne tikimybe mirti nusimato bunant kinieciu ar tai reiskia, kad kinieciu daugiau todel ir ju mirusiuju skaiciu didesnis? Atsakykit man i sita klausima?
Kandapanda parašė:
Liudiju: mirė mano artimas jaunas žmogus, be nutukimo, be gretutinių ligų.
Liudiju: mano artimas žmogus, jaunas vyras, gulėjo reanimacijoje. Nenutukęs, be gr…
Tai pala yra ir rekomendacijos (kuriu Lietuvoje net nematau),gerti daug vandens(daug kas net mineralinį labai rekomenduoja),lovos rėžimas,vaistai nuo karščiavimo, c ir d vitaminai cinkas. O jeigu žmogus kreipėsi į medikus,kai jau buvo liga pažengusi,plaučių uždegimas ar dar kažkas tai kas kaltas? Sergant virusais ar bakterijom reikia gerti 2l ir daugiau vandens,kad išplautum iš organizmo visą "brudą",nes dar net karščiuojant prarandami skysčiai. Dar vakar Švedijos straipsnius skaičiau,kai kuriems net nuo krešulių susidarymo skiriami vaistai.
Iš mano pažįstamųjų rato mirė trys žmonės,bet jie mirė nuo kitų ligų,o ne nuo koronos. O beveik visi,kurie persirgo tik vienas žmogus gulėjo ligoniniai,nes turi diabetą ir vistiek išgijo.
Jagle parašė:
Ir vis tiek vartojot vaistus?? O kam, juk nebuvo tikimybes kad 100 procentu suveiks, reikejo nesigydyti. Ar pries israsydama vaistus gydytoja atliko bakterines kult…
Tai va turėjau bakterija,o ne virusą. Virusai negydomi antibijotikais. Tai ir reikia pasverti rizika ir nauda. Ir šeip vakcinos buvo sukurtos tam ir paleistos nevisai ištirtos,kad gretutinių ligų turintiems nauda didesnė už rizika.
Jagle parašė:
O dievai, ne rimtai kritinis mastymas pas jus isjungtas. Jei nera apsaugos 100 procentines, reiskias, busi paskiepytas ar ne vis tiek turi galimybe ir susirgti ir n…
Tai jūs man atsakykit aš suprantu,kai sutinku daugiau žmonių pasiskiepijusių ir jie miršta daugiau nuo širdies ligų negu neskiepyti žmones,nes jų daugiau,bet kai miršta daugiau žmonių pasiskiepijusių nuo tos pačios ligos kurios ir yra skiepyti negu neskiepyti kaip tada?
Domikamo parašė:
Advokatai buriasi ten, kur pinigus moka. Eis į politiką, o jūs už jį balsuosite kaip už mesiją, nes laiku jumis sumanipuliavo
Man malonu, jūs mane influencere laikote
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai