2021.08.23 19:26 (prieš 4 m.)
Viletux parašė:
Rašybą? Nei žodžio aš jums apie rašybą nerašiau😉
Žinoma, man viskas sunkiai suvokiama...Ne pirma žinutė, kai bandot arba mane įtiki…
Skyrybos zenklai ieina i rasyba. Nors ka as zinau, gal jusu mokykloje to nemoke... Ar gal nuo tada kai mokiausia kazkas pasikeite... As paie jusu zinias nieko nezinau, taip pat kaip ir jus apie mano. Bet jus cia daugiau teoriju keliate apie tai kaip as mastau, jauciuosi, nei man kada rupes apie jus. Niekur neteigiau, kad zmones nesutinkantys su mano nuomone yra ar dundukai ar bemoksliai. Bet visada teigiau, kad istraukti bet kokia informacija is konteksto ir bandyti ja pateikti, kaip man patinka, jusu nuomones nepadarys teisinga. Jums gali nepatikti, kad reikia remtis ne kazkokias skaiciais, o statistika, kad istraukus is video kelias sekundes ir numatus kaip irodyma kazko, kur vidoe nei tai paneigia nei patikslina, jusu teiginiai nepasidarys tiesa. Net jei bandysit aiskinti, kad as labai emocionaliai atsakineju, kad mano nuomone visi yra dundukai, jusu teiginiai nei kiek nepasidarys teisingi, nes jus nebandote atremti mano pasakymu irodymais, priestaraujancia pozicija, o tiesiog bandote kabinetis prie mano jausmu, piesiate jusu isvaizduojama paveiksla apie mane. Tai nekeicia mano pateiktu teiginiu, tai tik parodo jusu negebejima atsakyti argumentuotai ir jusu bandyma nusukti kalba nuo temos, nuo pateiktu pasakymu i tai ka jus isivaizduojate apie mane.