Aija parašė:
Ačiū, aš netyčiukais pas jį papuoliau (vizito metu Semėnaitė iškvietė man jį iš skyriaus), nes lankausi šiaip pas Simanavičiūtę, bet dabar ji susirgus, tai viską dė…
Klauskite ir jums atsakys
jie gi galvoja, kad mums viskas aišku
Eivenių g. 2, KaunasAija parašė:
Ačiū, aš netyčiukais pas jį papuoliau (vizito metu Semėnaitė iškvietė man jį iš skyriaus), nes lankausi šiaip pas Simanavičiūtę, bet dabar ji susirgus, tai viską dė…
Klauskite ir jums atsakys
jie gi galvoja, kad mums viskas aišku
Gulite kas nors klinikose, gal jau su leliukais? Aš jau nuo 3dienio guliu, tik kitą 5dienį gal jau cp darys, Abraitis anksčiau nenori, nors man šiandien jau 38 sav. Jokių tyrimų, nieko nedaro, bet Abraitis neišleidžia, aš ne vietinė, namai toli, nieks nelanko, šalia nieks negyvena. Palatos kaimynių tuoj neliks, būsiu viena, žiūriu ne į teliką, o tik į paveikslą priešais ant sienos... Ech, kaip sunku... Gerai, kad ryt vyras su sūnum bent atvažiuos.
Forumiete parašė:
Dar klausimas mamoms, ar ką nors žinote apie visuotinę naujagimių patikrą? Ten kur reikia sumokėti, berods, apie 72 eurus, ima kraują naujagimiui iš kulniuko, tiria…
Jei norit papildomų mokamų iš anksto turit pasakyti ir susimokėti. Taip rašė Akušerės Marijos knygoje. Gaila esu išvykusi, neturiu po ranka.
Suprantu, kad nuobodu, bet jei nėra indikacijų - vaikui ir papildoma savaitė pas mamą geriau. Mano gimė 38+1, tai ilgai auginom taukutį, neturėjo jėgų žįsti ir t.t.
Forumiete parašė:
Gulite kas nors klinikose, gal jau su leliukais? Aš jau nuo 3dienio guliu, tik kitą 5dienį gal jau cp darys, Abraitis anksčiau nenori, nors man šiandien jau 38 sav.…
Aš planuoju gimdyt pas Abraitį, dėl CP jis man sakė, kad galima daryt ir anksčiau, bet geriausiai nuo 39 sav., nes iki to laiko leliukai būna labai nesavarankiški ir jiems daug daugiau reikia mamos.
Forumiete parašė:
Dar klausimas mamoms, ar ką nors žinote apie visuotinę naujagimių patikrą? Ten kur reikia sumokėti, berods, apie 72 eurus, ima kraują naujagimiui iš kulniuko, tiria…
Mum kai imė tyrimą aš paklausiau kaip dėl to platesnio tyrimo tai sakė paklauskit akušerių savo skyriaus viską pasakys, o jos pasimetę buvo, kaip pirma karta girdėtų apie tai
Dariau viską kaip čia nurodyta www.patikrinkmane.lt/vnt30/
Forumiete parašė:
Beje, gyd J. Ulevičius, kažin, ar atostogauja, gal žinot?
mes gulim klinikose bet jau 2 aukste po cp. tai tikrai Abraitis toesa sako. kuo vyresnis mazylis tuo jam lengviau adaptuotis. o del kompanijos i palata manau kad greit prikels nes as kol 3 aukste gulejau tai ten viskas greit keitesi
Forumiete parašė:
Gulite kas nors klinikose, gal jau su leliukais? Aš jau nuo 3dienio guliu, tik kitą 5dienį gal jau cp darys, Abraitis anksčiau nenori, nors man šiandien jau 38 sav.…
As guliu nuo sestadienio, tikrai iki kitos savaites galo dar nieko nedarys. Neliudekit, greitai keicias zmones, per savaite jau 4 kaimynes mano prasikeite, siandien vel nauju gavau
didelis uzimtumas atrodo
Tarantino parašė:
As guliu nuo sestadienio, tikrai iki kitos savaites galo dar nieko nedarys. Neliudekit, greitai keicias zmones, per savaite jau 4 kaimynes mano prasikeite, siandien…
taip taip as sakau kad ten taip staigiai viskas
kad nespeji liudet😀😀 beje kiek 29 d gime mergyciu ir berniuku gal lentoj galit paziuret?
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai