2018.04.25 13:23 (prieš 8 m.)
Well parašė:
Sveikos merginos ar labai svarbu juosta visada virsui nesioti? Man daktaras pasake 2 men virs sekti juosta:/ bet kazkaip pradedu pergyventi kad nenusileistu labai …
As irgi turiu motiva ergonominius 400cc, tai as 5.5 sav stropiai buvau su pooperacine loemenele, paskui nusipirkau paprasta, bet namie ir miegant db jau 6+ sav ir vistiek bunu su ja ir su juosta, taip ir geriau jauciuosi. Gydytojas jau leido nenesiot tos liemeneles su juosta, bet sake ziuret kaip geriau jaiciuosi, jei kolkas saugiau ir patogiau su ja tai nepakenks. Nzn, mano krutine po 4-5 sav graziai atrodo, suminkstejus gal ne pilnai, nezinau kokia jinai turo buti, bet is esmes minksta, krutine nebe bumbulai, lengvai ja galiu masazuot minkyt. Jau einu i sale bet dar stengiuosi atsargiai su sunkesniais svoriais. Man si 400cc gavosi 34D dydis, galeciau ir dd detis tik sunku rast. I C netelpu. Kartais atrodo jie man didoki, bet kartais galvoju galejau detis 425cc ( bet jie ir man ir gyd pasirode biski didoki), o 400 idealiai.