Sniegexx parašė:
Neatrodo, kad 500ml isvis 😉👌
Niu sakau.. gerai, kad maxiau nesidejau 😊
Sniegexx parašė:
Neatrodo, kad 500ml isvis 😉👌
Niu sakau.. gerai, kad maxiau nesidejau 😊
Xxx30 parašė:
O kada jum siulus istrauke po operacijos? Nes ir man pjuviai per spenelius tai siulus sake tik po dvieju sav istrauks
Man siuvo tirpstanciais :))
Jielka parašė:
😍...as irgi tokio noriu!!!Labai grazi figura![]()
...jauciu ne vienus metus reik dirbt kad padiekt tokio rezultat…
Na cia mazdaug 4 metai darbo salei, bet savarankisko ir ne visasa labai reguliaraus... Normaliai susiemus ar su trenerio prieziura ir mityba manau per metus galima
bet as visasa pasisakau uz letesni testini rezultata nei su griezta mityba ir extra greitu rezultatu saleje... Nes pas mane jau nezinau kiek laiko svoris maximum svyruoja +-2kg. Galiu valgyt tortus, galiu prisilaikyt, va net po operacijos nesportavus 6 sav ir valgius nelabai gerai niekas nepasikeite beveik, o turiu pilna pavyzdziu kai panos su treneriu ant grieztos mitybos isdziuna, ok pasidaro kazkokia forma, bet viskas cia priklausomybe, isgeria kavos su pienu - uzplaukia, nuvaro atostogu savaitei +6kg...tai cia negyvenimas sugadinus metabolizma
geriau leciau bet uztikrintai. O siaip as linkus visada buvau i stambuma kol nesportavau, kaip visi
Jielka parašė:
Motiva net ne ergonominiai, silikoniniai
Tai ergonominiai irgi silikonas, jus gal painiojat su fiziologiniu skysciu. Ergonomix cia apvalus, bet jie kai stovi biski pakrenta ir labiau i naturalius panasu tada
Lauksmė parašė:
Koks riestas.:)Kokius pratimus ir kiek laiko teko daryt?
Cia ne vieneriu metu darbas ir nebuvo koncentruotasi tik i uzpakali
tai pratimai ir sporto rusys ivairios
Well parašė:
As kiek suprantu kad 400 ir 425 mazai kuom skiriasi? Panasus dydis?
Kazkur skaiciau kad cia 25 yra mazdaug valgomojo sauksto dydis, tai manau nedaug
Sincopate parašė:
Tai ergonominiai irgi silikonas, jus gal painiojat su fiziologiniu skysciu. Ergonomix cia apvalus, bet jie kai stovi biski pakrenta ir labiau i naturalius panasu ta…
A tai pas mane tie kur nepakrenta😊.Tai jo...as va beveik pries 5 men.pagimdziau tai 10 kg idkarti nugriuvo ir siek tiek prisiziurent mityba, per 3 men.apie 5kg nukrito ir dar vis po bidkio krenta.Tai galvoju kad normaliai.Jo ir du sportu reik saikingai daryti viska😊
Jielka parašė:
Aga 😁ir man tai sake 8 sav su liem.ir 4 dav.su juosts😀
Man juosta jau leido nusiimti kita savaite, nors nebus dar beveik 3 savaiciu ☺️🤔
Tai
Viccky parašė:
Man juosta jau leido nusiimti kita savaite, nors nebus dar beveik 3 savaiciu ☺️🤔
Zinokit visom skirtingai 😊Jums gerai jau vis lengviau bus kvepuoti😁
As nzn, man 6,5 sav, šiandien pirma nakti pabandziau miegot be sarvu, nu nezinau, man nepatiko
ant sono gulint ilgiau nemalonu net su pagalve o ir siaip gerai jauciuosi su ja po namus vaikstant
draugas jau sako, jau 6 sav, nusiimk, sakau - ne🤬 su ja db visada miegosiu 🤣 tas sako keista tu. Nezinau, gal praeis dar laiko ir noresis laisves, bet kolkas 24/7 norisi but kazka uzsidejus 🤭
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai