Jielka parašė:
Pasirodau ir as😇.dar aisku burbulai, bet jau grazyn...😍
Pas jus irgi motiva ergo?
Jielka parašė:
Pasirodau ir as😇.dar aisku burbulai, bet jau grazyn...😍
seleste parašė:
Motiva net ne ergonominiai, silikoniniai
Sincopate parašė:
O del sidejimo tai va, apie ka as![]()
Koks riestas.:)Kokius pratimus ir kiek laiko teko daryt?
Sincopate parašė:
Va va tie CC mazai ka reiskia, daug kas issigasta prisiskaite kitu atveju su tais dydziais. As pradzioj kai maciau, kad cia dauguma merginu iki 400 dejosi, tai net …
As kiek suprantu kad 400 ir 425 mazai kuom skiriasi? Panasus dydis?
Jielka parašė:
O as tai nuo antros dienos miegu beveik isditiesus.nes pirma nakti ligoninej pusiau stacia gulejau...tai pipets...visa nakti stenejau nuo nugaros skausmo kuris dar …
As jeigu miegociau pilnai issitiesus, turbut ryte is lovos neitu atsikelt 😁🙈 as tai miegu su dviem pagalvem, tai ismiegu puikiai ir tada atsikelt lengviau ☺️
Kire parašė:
7-9 dienos man buvo baisiausios. Nakti blogai miegojau, nuskausminamieji nepadejo, gulint ypac skaudejo, tai ryto laukdavau kaip isganymolabai gelbejo telefonas…
Man irgi pirma savaite sunkiausia, istikruju sunkiausia budavo atsikelt ir islipt is lovos, atrodo kaip prirakinta prie lovos buciau, toks jausmas budavo, bet paskui jau lengviau. Issimiegot visa nakti eidavo nuo pirmu dienu, budavo kad paryciais prabusdavau, isgerdavau vaistu ir vel uzmigdavau. Tai laukiu kada praeis daugiau laiko ir jau galesiu jaustis ir judeti be skausmu ar suvarzymu
Viccky parašė:
As jeigu miegociau pilnai issitiesus, turbut ryte is lovos neitu atsikelt 😁🙈 as tai miegu su dviem pagalvem, tai ismiegu puikiai ir tada atsikelt lengviau ☺️…
Tai jo as irgi su dviem pagalvem😊Ale visvien ryte, sunku atsikelti, sakau, bupsai ypac desinys kaip akmenai...kada jau praeis🤔...bet va ir db zinokit atsisegiau sarvus 5 minutem pasedejau taip, nu kazkaip iskarto praejo skausmas tas 😊gal sakau nenutis jei pi 5 min pabusiu be sarvu 😂
Jielka parašė:
Tai jo as irgi su dviem pagalvem😊Ale visvien ryte, sunku atsikelti, sakau, bupsai ypac desinys kaip akmenai...kada jau praeis🤔...bet va ir db zinokit atsisegiau sar…
Ryte ir man abu kaip akmenys, sunku atkelt nuo pagalves 😁😁🤭 istikruju ir man desinysis labiau skauda ir tempia 🤔 Nieko nenutiks, reikia ir papulims atsikvept ;) as kai nusiimu ta liemenele, atrodo ir kvepuot lengviau 🤗 paskui nesinori jos uzsidet, nes vel viska verzia
Jielka parašė:
Neatrodo, kad 500ml isvis 😉👌
Viccky parašė:
Ryte ir man abu kaip akmenys, sunku atkelt nuo pagalves 😁😁🤭 istikruju ir man desinysis labiau skauda ir tempia 🤔 Nieko nenutiks, reikia ir papulims atsikvept ;) as …
Aga 😁ir man tai sake 8 sav su liem.ir 4 dav.su juosts😀
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai