Viccky parašė:
Merginos, kurios po operacijos, ar kuriai nors buvo po operacijos padidejes pilvas, po operacijos 3 diena labai issipute pilvas, atrodau kaip nesciagydytojas sa…
Jooo man tas pats, db 5d po op nu tai jau sumazejo😊
Viccky parašė:
Merginos, kurios po operacijos, ar kuriai nors buvo po operacijos padidejes pilvas, po operacijos 3 diena labai issipute pilvas, atrodau kaip nesciagydytojas sa…
Viccky parašė:
man jau 13 dienu po op, o pilvas baisus dar vis, tai gali nusiraminti, visom cia taip
sunrrise parašė:
man jau 13 dienu po op, o pilvas baisus dar vis, tai gali nusiraminti, visom cia taip![]()
Truputi ramiau ;) nes galvojau kad viena tokia, taip norisi kad jis greiciau atsileistu 🙈
Jielka parašė:
Man dar ne trupucio neatsileido, dziaugiuos kad bent viena striuke ejo uztraukt per ta pilva, nes kitas neina 🙄
Viccky parašė:
Man dar ne trupucio neatsileido, dziaugiuos kad bent viena striuke ejo uztraukt per ta pilva, nes kitas neina 🙄
😊😊😊...
laimingaesuu parašė:
Kažin nuo ko priklauso tas pilvo pūtimas? Man asmeniskai nebuvo, o vat palatos kaimynei labai buvo išpūstas. Apskritai, jaučiu kad gerai pernesiau op., nes tik pirm…
As mansau gsl tiesiog ta liemenele viska suspaudzia stipriai virsuj ir todel viskas eina i apacia i pilva😊Ar labai uzverstas liemeneles nesiojat?Nes man jau blyn nugara skauda nuo suverzimo.bet bijau atpalaiduoti kad papuliai nenukartu 😊
Jielka parašė:
As mansau gsl tiesiog ta liemenele viska suspaudzia stipriai virsuj ir todel viskas eina i apacia i pilva😊Ar labai uzverstas liemeneles nesiojat?Nes man jau blyn nu…
Man pakankamai uzverzta, segu vidurini uzsegima, bet realiai apacioj jauciasi neblogai prispausta, ir man ne tik pilvas ispustas, bet ir po sonkauliu kazka spaudzia vienoj pusej. Biski ilgiau pastoviu ar tiesiai sedint ir pradeda skaudet
Viccky parašė:
Man pakankamai uzverzta, segu vidurini uzsegima, bet realiai apacioj jauciasi neblogai prispausta, ir man ne tik pilvas ispustas, bet ir po sonkauliu kazka spaudzia…
Ir as per viduri...ir taip spaudzia kad atrodo ogogo...😊bet dar kentet galima.Pirmas dienas taip nrverze lyg 🤔
13 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai