Xxx30 parašė:
As pas Jankuna 340/380ml
O koks profilis?
Xxx30 parašė:
As pas Jankuna 340/380ml
O koks profilis?
miamora parašė:
sveikos, esu naujoke sioje grupeje, bet gal pasidalinsite info.. esu po krutu didinimo operacijos kelios dienos, vaikstau kaip su plytom, istinusios krutys, viena l…
As 9 diena po op.nuo pat pradziu desine kruti labiau skauda, jautresne.gyd.sake kad normalu.dienom jauciuosi gan gerai.nakti irgi lyg issimiegu bet jau ryte atsikelti tai sunku, krutys akmenines.nors ir vel gi 9 d.po op, ir tikrai, su kiekviena diena vis lengviau.Seip as i dusa kai einu ilgai prausiuosi po duso pries veidrodi kol issistaipau ir dar biski pabunu nuogais papuliais,tai gera valanda gaunasi be liemeneles.ir ksrtais ryte viska atsisagstau nors 10-15 min...tikiuosi kad nieko blogo nenutiks.man su ta liemenele ne tiek krutine kiek nugaa skauda net tirpt desine puse ima.Tai va mano tokia patirtis siuo metu
miamora parašė:
Aciu merginosas ir i wc nenueinu ant rimto... ir svorio gavosi kad du kg priaugau per kelias dienas, aisku, kg galima atmesti del “nauju” krutu
bet …
As tai pabunu tik su maikute, kol isdziuna, tik stengiuos tuo laiku nieko neveikt, tik ramiai pabut, pasedet. Kaip gera jas islaisvint is tu sarvu 😁👌 tiesiog atokvepis nors trumpam 🤗🤗
Sveikos merginos, jungiuosi prie jūsų su savo patirtimi
.Perskaičiau kone visus komentarus ir man taip keista, kad daugumai jūsų taip greitai praeina skausmai...
Šiandien jau 17-ta diena po krūtų didinimo operacijos. Dėjausi ergonominius, 245ml nedidukus implantus. Gyvenu danijoje, tad jaudinuosi dėl savo situacijos.Su kaire krūtimi kol kas viskas kaip ir normaliai, bet dešinė tokia skausminga...negaliu ilgai išstovėti,net labiau pakelti rankos, petų ištiesti negaliu, tai visad i tokią kuprą susimetusi. O skausmas toks, kad atrodo ten viduje ,priklausomai nuo mano judesiu,juda ir vartosi turbut tas implantas. Kartais tiesiog viduje taip diegia...Kai buvo 14-ta diena parašiau daktarui viska, jis tik atrase jog su laiku viskas turi praeiti. Bet dar niekur neradau, kad kam nors taip ilgai testusi skausmai.Gal kas nors turit ir tokios nemalonios patirties? Nes as jau neviltyje.
Aurėja.ka parašė:
Sveikos merginos, jungiuosi prie jūsų su savo patirtimi.Perskaičiau kone visus komentarus ir man taip keista, kad daugumai jūsų taip greitai praeina skausmai...…
Sveika, man 16 diena ir tikrai dar paskauda, kartais net labai, ypac desinioji, atrodo kad mane atrasei del vaiksciojimo ir ranku kelimo, vaikstau letai, susikuprinus, kartais prilaikydama rankas po krutine, kad butu lengviau eiti, ilgai pastovejus skauda nugara, tad vis dar negaliu ilgai vaikstinet 🙄 o del ranku kelimo, kaire ranka ir stipresne ir galiu auksciau iskelt, o su desine kazkaip sunkiau, nors pries op ji mano stiprioji ranka buvo ☺️ Tad manau tikrai dar turim truputi pakentet ir viskas bus gerai
ir as daznai pergyvenu, tad manau cia normali musu busena 😉
Viccky parašė:
As tai pabunu tik su maikute, kol isdziuna, tik stengiuos tuo laiku nieko neveikt, tik ramiai pabut, pasedet. Kaip gera jas islaisvint is tu sarvu 😁👌 tiesiog atokve…
Isdziuna greitai? I dziovykle nebandet det? Bijau kad is jos nk neliks jei idesiu
miamora parašė:
Isdziuna greitai? I dziovykle nebandet det? Bijau kad is jos nk neliks jei idesiu
As dziovyklei dziovinau, nes pas mane yra rezimas 30min skalbimas su dziovinimu tai labai super kai ja viena imesdavau kol is duso iseidavau jau kaip ir viskas. As nezinau kokia pas jus liemenele, pas mane buvo su nulipinama juosta, tai juostos geriau nedziovint nes man kai viena karta pabandziau tai ta lipni dalis biski susitrauke susibangavo, daugiau nedziovinau jos dziovyklei
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai