Jielka parašė:
Pasirodau ir as😇.dar aisku burbulai, bet jau grazyn...😍
Jielka parašė:
Pasirodau ir as😇.dar aisku burbulai, bet jau grazyn...😍
Kire parašė:
7-9 dienos man buvo baisiausios. Nakti blogai miegojau, nuskausminamieji nepadejo, gulint ypac skaudejo, tai ryto laukdavau kaip isganymolabai gelbejo telefonas…
O as tai nuo antros dienos miegu beveik isditiesus.nes pirma nakti ligoninej pusiau stacia gulejau...tai pipets...visa nakti stenejau nuo nugaros skausmo kuris dar ir i krutine perejo.tsi daktaras pasake normaliai miegot iditiesus😊Tai as dabar visaip kad tik nugarai butu patogiau.nes bupsai paliubomu i ryta buna kaip akmenys 😊
Jielka parašė:
O wow, tikrai nesimato kad 500. Nes as su 400 dabar D/DD dydzio ir sakyciau gan dideli realybei atrodo, visu tokia nuomone, bet proporcingai nes pas mane uzpakalys nemazas ir salei gerai padarytas, tai su savo naturaliais atrodziau neproporcingai isvis. Manau galeciau 425 detis, bet daugiau nee, kazkaip keistai ant jusu tie 500 graziai pritupe, atrodo labai gero dydzio, o kai suminkstes ir pakris biski isvis super bus
Edkute parašė:
Ju
Vidinius lik is vidaus butu ryt einu darytis echo paziureti ar viskas ok.
Sincopate parašė:
O wow, tikrai nesimato kad 500. Nes as su 400 dabar D/DD dydzio ir sakyciau gan dideli realybei atrodo, visu tokia nuomone, bet proporcingai nes pas mane uzpakalys …
Nu sakau kad nesimato kad net tiek😊.Nu mano uzpakalys irgi nemazas tik bidkiuka padribes...reiks irgi ji kazkaip sportinti🤔..Mano peciai platoki ir pati krutine plati jauciu del to.Pas jus tai jo tokie matosi kad ne C dydis😊Ir prasom kaip skirtingai viskas...kaulu gal smulkesniu esat😊
Well parašė:
Vidinius lik is vidaus butu ryt einu darytis echo paziureti ar viskas ok.
O jums per kur ir kaip dejo? Pilnai po raumeniu?
Jielka parašė:
Nu sakau kad nesimato kad net tiek😊.Nu mano uzpakalys irgi nemazas tik bidkiuka padribes...reiks irgi ji kazkaip sportinti🤔..Mano peciai platoki ir pati krutine pla…
Va va tie CC mazai ka reiskia, daug kas issigasta prisiskaite kitu atveju su tais dydziais. As pradzioj kai maciau, kad cia dauguma merginu iki 400 dejosi, tai net perklausiau gydytojo ar gerai isgirdau kad man 400 statys
bet pasitikejau pilnai juo or gavau super rezultata
bet gal... 425 irgi gerai butu 🤣😏🙃
Jielka parašė:
Nu sakau kad nesimato kad net tiek😊.Nu mano uzpakalys irgi nemazas tik bidkiuka padribes...reiks irgi ji kazkaip sportinti🤔..Mano peciai platoki ir pati krutine pla…
Sincopate parašė:
As esu 169 ugio, sveriu 62 ( sportuoju), pries tai krutine buvo mzd 75 A/nepilnas B. Idejo 400cc motiva ergonominius Q. Baze 12, projekcija 4.9, silk surface. Dabar…
O kada jum siulus istrauke po operacijos? Nes ir man pjuviai per spenelius tai siulus sake tik po dvieju sav istrauks
Sincopate parašė:
O del sidejimo tai va, apie ka as![]()
😍...as irgi tokio noriu!!!Labai grazi figura
...jauciu ne vienus metus reik dirbt kad padiekt tokio rezultato?🤔pas msne visada riestas buvo daug kas sakydavo turbut silikono ten prisidejus 😂.bet va po antros dukrytes taip nukaro, kad fui i veidrodi baisu ziureti.Teks irgi i sale varyti😊
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai