dobreva parašė:
Kai ėjau 12 sav apžiūrai![]()
Man 9sav, nuėjau apžiūrai ir jau davė susimokėti, todėl ir susimąsčiau ar ne per anksti dave.. 🤷♀️
dobreva parašė:
Kai ėjau 12 sav apžiūrai![]()
Man 9sav, nuėjau apžiūrai ir jau davė susimokėti, todėl ir susimąsčiau ar ne per anksti dave.. 🤷♀️
Evvaa parašė:
Bet iš esmės jokio skirtumo juk, vistiek reikės mokėt jei ten prisižiūrėsit, manau🤔
dobreva parašė:
Bet iš esmės jokio skirtumo juk, vistiek reikės mokėt jei ten prisižiūrėsit, manau🤔
Tai taip, bet kai pagalvoji iki 12os sav rizikingas neštumas, tai vien dėl to... 🤷♀️ Bet kadangi viskas bus gerai, tai nesvarbu... 🙏
Evvaa parašė:
Tai taip, bet kai pagalvoji iki 12os sav rizikingas neštumas, tai vien dėl to... 🤷♀️ Bet kadangi viskas bus gerai, tai nesvarbu... 🙏
Nebent dėl to, bet neapsikraukit neigiamom mintim, mano draugė irgi anksčiau nei 12 sav. Susimokėjo ir viskas buvo gerai🤞🏻
Evvaa parašė:
Jeigu ėjome tik apžiūrai ar patvirtinti neštumo be šeimos gydytojo siuntimo tada reikia susimokėti, jeigu su siuntimu nieko mokėti nereikia. Už neštumo priežiūrą susimokėjau, kai atėjau antrą kartą ir pasakiau, kad visą neštumą eisiu pas juos.
Chipita parašė:
Ar dovanoja šie gn kokį nors "gimdyvės krepšelį" ir jei taip, kas į jį įeina? Klausiu, kad neprisipirkt be reikalo kokių kūdikio priežiūros priemonių :oops:…
Geriau nepasikliauti, nes ką jie dovanoja tai yra reklaminiai daviniai, tad gimdymo namai nuo savęs nieko nedovanoja asmeniškai, jie dovanoja tik tai ką gauna iš save pareklamuoti norinčių gamintojų.
Tai vieną dieną gali būti ir sauskelnių keli pakai ir kremukai visokie o kitą kartą galit gauti tik reklaminių brošiūrų krūvą...
RobertaSs parašė:
Geriau nepasikliauti, nes ką jie dovanoja tai yra reklaminiai daviniai, tad gimdymo namai nuo savęs nieko nedovanoja asmeniškai, jie dovanoja tik tai ką gauna iš sa…
Pritariu
Chipita parašė:
Ar dovanoja šie gn kokį nors "gimdyvės krepšelį" ir jei taip, kas į jį įeina? Klausiu, kad neprisipirkt be reikalo kokių kūdikio priežiūros priemonių :oops:…
Mes gavom pampiu Huggies paka, slapiu serveteliu maza pakeli, o daugiau visokie reklaminiai brosiuriukai
Chipita parašė:
Pries 2+ metus, kai gimdziau. Tai dovanu ideta buvo barskutis, pampiu pora, kremukai, dovanu kortele ir daug makulaturos.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai