Linusidla parašė:
Sveikos Telsiu mamytestoki klausimeli turiu
![]()
Gal yra Telsiuose zindymo konsultante nors viena?
Kursus kai lankeme buvom gavusios numeriuka akuseres is Siauliu. Telsiuose kazin ar yra ?
Linusidla parašė:
Sveikos Telsiu mamytestoki klausimeli turiu
![]()
Gal yra Telsiuose zindymo konsultante nors viena?
Kursus kai lankeme buvom gavusios numeriuka akuseres is Siauliu. Telsiuose kazin ar yra ?
agna09 parašė:
Abejoju bet aš ismaitinau 1 metus ir 5 mėngal kuo galiu padeti
Sveiki, esu daug prisiziurejusi ir prisiskaiciusi, bet taisyklingai paduoti neiseina. Speneliai suzeisti, o ir su antspeniais dar sudetingiau. Kaip suprantu pas mane dar priespienis. Dabar kyla temperatura...
Linusidla parašė:
Sveiki, esu daug prisiziurejusi ir prisiskaiciusi, bet taisyklingai paduoti neiseina. Speneliai suzeisti, o ir su antspeniais dar sudetingiau. Kaip suprantu pas man…
Nusipirkite speneliams kompresiukus po kiekvieno maitinimo dėkite kad gydytusi speneliai, jai sušoko.krutines turite paduoti taip krutine kad zindamas vaikas su smakriuku jums ismasazuotu,jai blogai paima taisykite tol kol paims gerai kisdaka mažąjį savo pirsteli ir dailiai istraukiant speneli
turi apžioti vaikas kuo daugiau kad nekentetu speneliai (bet ir taisiklingai maitinant pirmas dvi savaites jie tikrai bus jautrus kol adaptuosis krutine), nepasiduokite ir tikrai maitinkite, temperatūra gali kilti ir dėl to kad gaminasi jau pienas o nebe priespienis, man po 4 dienų krutibnes buvo kaip balionai,eidavau į vonią masazuodavau po šiltų dušu, dedavau kopūstų lapus (visjkas į tarpus kol nevalgydavo) nors valgė nuo pat gimimo labai dažnai.
agna09 parašė:
Nusipirkite speneliams kompresiukus po kiekvieno maitinimo dėkite kad gydytusi speneliai, jai sušoko.krutines turite paduoti taip krutine kad zindamas vaikas su sma…
Dekoji labai uz palaikyma, kompresus jau dejau ligonineje, tepalai, kopustu kompresus jau pradejau deti ir masazuoju duse. Jis dar tinginiauja ir ji reikia raginti, kad zystu.
Linusidla parašė:
Dekoji labai uz palaikyma, kompresus jau dejau ligonineje, tepalai, kopustu kompresus jau pradejau deti ir masazuoju duse. Jis dar tinginiauja ir ji reikia raginti,…
Siūlykit kuo dažniau
manoji buvo valgiuke nereikėjo raginti,ligoninėje iš vis nesitraukė nuo krūtinės ;)
agna09 parašė:
Siūlykit kuo dažniaumanoji buvo valgiuke nereikėjo raginti,ligoninėje iš vis nesitraukė nuo krūtinės ;)
Mano situacija tokia, kad po gimdymo, neatsidalino placenta, daug nukraujavau ir dar uzvakar dare kraujo perpylima. Vaika maitino misinuku is svirksto ( nors tiek gerai) as kai galejau is paskutiniuju daviau jjam zysti. Siandien is abieju krutu daviau apie 19 val. Jis zinde, tinginiavo, bet zinde. Dabar galvojam ar jam ne per mazai ... As siandien nusitraukiau per 30 min ranka tik 3 ml
Linusidla parašė:
Mano situacija tokia, kad po gimdymo, neatsidalino placenta, daug nukraujavau ir dar uzvakar dare kraujo perpylima. Vaika maitino misinuku is svirksto ( nors tiek g…
Cia is vienos kruties per 30 min 3ml
Linusidla parašė:
Cia is vienos kruties per 30 min 3ml
Jus nematuokit kiek nusitraukiat kuo dazniau vaikas zys tuo pieno gaminsis tiek kiek reikia ismanios krutys
yra sekmes tikrai nepasiduokit viskas stos i savo vezias tik reik truputi pakentet juk dar tik 4 dienos
Linusidla parašė:
Mano situacija tokia, kad po gimdymo, neatsidalino placenta, daug nukraujavau ir dar uzvakar dare kraujo perpylima. Vaika maitino misinuku is svirksto ( nors tiek g…
Siūlykit tik krūtį, jokių daugiau misinuku jai norite maitinti. Niekada neistrauksite su pientraukiu tiek kiek gali ištraukti vaikas,kitas dalykas kad keli lašai priespienio vaikui didelis maistas nes jo skrandukas dabar riešuto dydžio. Glauskite kuo dažniau vaika nuoga prie krūtinės, stenkitės dažniau siūlyti krūtį,ir jokių buteliuki,jokių zinduku,jokių misinuku o jokių siūlomų seseliu vandens su gliukozem!
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai