2024.01.01 22:47 (prieš 2 m.)
Wili parašė:
Vilniaus mamytės, ar jau nusprendėte kur gimdysite? Kokie atsiliepimai.
Sveikos,
Pirmaji gimdziau SK - siaip viskas buvo gerai, apart to, kad akusere pasikeite kol buvau gimdykloje ir papuole labai naturaliste, kuri vis tempe guma, kad pakviestu anes- reanimatologa epidurui suleisti. Kai kviesdavau neateidavo, atejus vis klausdavo ar tikrai noriu, galima ir paciai pagimdyti.. paskui dokumentus nese labai ilgai ir atejus dar kelis kart klause ar tikrai negaliu pati iskenteti :))) o as su Dievais man atrodo jau kalbejau, nes buvau skatinta labai nemazom dozem, kadangi jau gimdykloje para buvau. Galiausiai pasirasiau dokumentus ji isejo, daugiau ir neatejo iki kol nepagimdziau
kai pagimdziau sake, na va ir epiduro nereikejo
Si karta manau teks vaziuot ten pat del bukles, tai jeigu pas tokia papulsiu - nebetylesiu, nes jau turiu patirties ir skura uzsiauginus
Sk reiktu nebijoti kalbeti, nes as pirmakarte buvau jauna, visi galvojo tiesiog nesuprantu kada jau gimdau, nieks pas mane i palata nejo, rekiau - 0 reakcijos kol neuzejo slaugytoja - pasakiau, kad gimdau - pakviete gydytoja, jaunas vyras, sako negali buti, kad jau gimdai (nes pradejo skatinti infuzija 10 val, po val jau sakiau, kad gimdau) o man stumimas jau ziaurus, skausmo ir saremiu nera. Zodziu neskubedamas pradejo tikrinti atsiverima, o ten jau galvute isistacius eina:)) tada panika, kad jau gimdau, kodel nesakiau anksciau ir tt😃😃