2012.10.06 20:36 (prieš 13 m.)
Na ka kaip ir planavau gimdziau 2 lig. ko gero daugiau nebesiryzciau to daryti...:/ man dare cp del didelio vaikelio. Operacija pavyko, viskas ok, bet.... Labai nusivyliau palatos gydytoja, gaila nepamenu jos pavardes, bet tikrai issiaiskinsiu. Po cp gal kokia 3/4 diena pradejo dusinti ir spausti krutine kai daugiau pajudedavau, is pradziu nesiskundziau nes gydytoja ir seip labai nemaloniai elgesi, kai sakydavau kad skauda pilva sunku keltis, tai pradedavo analizuoti mano jautruma skausmui.... Vos ne su patyciom. Todel stengiausi per daug nedejuoti. Pasiskundziau tik pazystamai akuserei , ji butinai liepe pasisakyti gydytojai jei skaudes dar, nes gali buti susidare trombai, kai trauke siulus pries israsant namo, del viso pikto pasisakiau ir paklausiau ar normalu... Ji tik nepatenkinta guztelejo peciais.... Nu ir ka mastote kita diena po isleidimo namo jau gulejau kliniku reanimacijoje..... Dabar esu perkelta i skyriu, bet neaisku kada iseisiu, gydo mane nuo mikroembolijos. Tiesiog norejau pasakyti, kad ypac jautresnes merginos nepasiduokite jokiam psichologiniam spaudimui skuskites del menkiausio skausmelio!!!! As kvaila buvau kad tylejau, nes jauciau kad tyciojasi is mano skundu. Sesute pasisaipe kad trecia diena po cp as vos einu, meldziau nuo skausmo vaistu, nors gimda labai istampyta gime vos ne 5 kg vaikas. Ten tyciojosi o snd vel pradejo leist klinikose oksitocina, nes padare echo ir dar dabar 9 dienos po cp gimda per mazai susitraukusi..... Seip randas sugijo graziai ir viskas ok, bet sudetingesniems atvejams jie nera pasiruose, jauciu kad nori tipiniu gimdymu ir tipiniu gijimu...:/