2012.09.28 16:21 (prieš 13 m.)
Sveikos,gimdziau pries savaite sioje ligonineje ir tikrai likau labai patenkinta ir palygynimas,kad krikscioniskieji tikrai nublanko visi prisiminimai...
Man nebuvo tokio nieko,kad jau gimdyciau,nors jau sekanti diena buvo terminas,na kazkiek uzeidavo saremukai nugaros ir pilvo,bet kazkaip jauciausi pavargusi,tai nelabai kreipiau demesio.
Nuvaziavau siaip,priims gimdyti ar ne,nes jau buvau pavargusi nesioti dideli pilva ir priieme tiesiai i gimdykla.Sako nori greitai?
As zinoma sutikau ir negalejau atsidziaugti,kad pamatysiu savo maziuka.Nuleido man vandenis,leido skatinamuosius ir viso per 4 val pasigimdziau
Papupliau pas gyd. Kristina ir akusere Ilona,labai malonios ir draugiskos,nesitariau su niekuom.Taigi,visa gimdymo eiga isitikinau,priklauso nuo gydytojo ir akuserio ir kankintis per daug neleido (beje,jokiu nuskausminimu nedarau,o ir nebuvo kada ju duoti),padejo visakeriopai,taip kad man sis antrasis gimdymas buvo issvajotas,nes nesitikejau,kad galiu taip greitai pamatyti savo leliuka...
Vos tik pagimdziau,maziuka uzdejo ant pilvo,sutvarke viska ir apie 2val likom gimdykloje.Dziaugiausi greita eiga ir jauciau palengvejusi ir labai patenkinta.
sekmes visoms gimdant savo maziukus ....