saulyta parašė:
o jei varai i gimtadieni ar siaip pasisedejima tai taip ir lieki nevalgiusi? :Dar savo atsinesi?![]()
Dazniausiai pasisedejimai,gimtadieniai kavinese vyksta
saulyta parašė:
o jei varai i gimtadieni ar siaip pasisedejima tai taip ir lieki nevalgiusi? :Dar savo atsinesi?![]()
Dazniausiai pasisedejimai,gimtadieniai kavinese vyksta
Aurikeirkudikiks parašė:
tai ka jus valogotlb jau daug produktu atsisakot cia tik del idomumo
![]()
Daug ka
danguolratkeviien parašė:
eikit jau,,,tai ka tam vaikui valgyt tada viska be nieko,,,tai jai bandiciau ta duot be nieko tai ji dar skurdziau atroditu nei nigerijos vaikai,,,,sakau ji nevalgo…
o tu ir prie savo vaiko naudoji px nx ?
S.a.n.d.r.a parašė:
oho, mes 1,2 ir poto po kila kas menesi, maitinau pati ir kartais duodavau misinuko kokia 20ml, nu ir arbatytes![]()
Neblogas pas mus drakonas
liepa bus 2 metai,o sveria 18 kg
danguolratkeviien parašė:
eikit jau,,,tai ka tam vaikui valgyt tada viska be nieko,,,tai jai bandiciau ta duot be nieko tai ji dar skurdziau atroditu nei nigerijos vaikai,,,,sakau ji nevalgo…
Uztat koks nuostabus zodynas...
Viviki parašė:
O jums atrodo jeigu jus kazko nemegstat ,tai ir vaikui reikia neduot ??? Daugybe sriubu verdu savo mergytei kuriu mes su vyru nemegstam ! Ji pati nuspres ko jos org…
Tai,kad jis nevalgo nei makaronu,nei bulviu
kiek buvo bandymu - viska isspjove
jam buvo leidziama rinktis ka valgyt
o ka jis valgo,ko ne - cia jau jam sprest
zuvi valgo
tai drauge kai kepa ar ruosia zuvi,tai visada ir sunui atveza
aniga00 parašė:
o tu ir prie savo vaiko naudoji px nx ?![]()
man atrodo ji ne lietuve,tai gal ne taip parase tiesiog :)))))))
smll parašė:
man atrodo ji ne lietuve,tai gal ne taip parase tiesiog :)))))))
sakykim
saulyta parašė:
va mesos be druskos neisivaizduoju. man jei jau pe mazai idedi buna preska o be jos isvis feebet cia jau kaip skonio receptoriai patys priima
![]()
Aš irgi mažai kur druskos dedu
mes taip pripratę su vyru..ir pas kitus svečiuose iškart mum jaučiasi kai druskos daug, nors kiti sako kad ne
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai