Zaneta.Z parašė:
80 cm, 10 kg. Visuomet svoris blogai augo.
Lygiai tas pats, labai laukiau kol bus pagaliau 10kg 😁
Zaneta.Z parašė:
80 cm, 10 kg. Visuomet svoris blogai augo.
Lygiai tas pats, labai laukiau kol bus pagaliau 10kg 😁
Kanele parašė:
Šiandien pamatavo 84, nors aš sakyčiau 81 ir svoris 12kg
Tai dziaujites,naktini sysiu sunkiausia atpratint. Jei nakti siusios i puoda,tai diena nebebus ka veikt🙈
Mano sekmingai varo i pampius, nei seda,nei sako. Na sako po fakto syyy. Sunus gerokai po 2 gimtadienio atsisake, todel ir dabar nepersistengiu🙈
O del svorio, priklauso ar pavalgius sveriasi, tai svyruoja nuo 11.8 iki 12.2 ir taip jau ilgai niekas nesikeicia. Sunus 3.5 meti sveria 15.5, tai man dukra dar net ir storuliuke atrodo🤭
mjonik parašė:
Sveikos mamytes, kiek sveria jusu mazyliai (es)? Pas mus jau koks pusmetis kaip svoris 11 kg.
12.300 kg,noretusi daugiau truputi
Sveikos mamos,
Ar yra musu tarpe nenuoramu su nuskilusiais dantukais?
Mano nenuorama nusiskeles abu priekinius dantukus,vienas ju beveik puse..kur ir kaip,neklauskit,nezinau..🙈 gyvenam uk ir cia jau 2 dantistai bedu tame nemato.. visi kiti grazus ir balti,o tie du..jausmas kad jie trupa va taip va... nebezinau ko imtis..( kazkada buvau ikelus foto su keista emale vaiko,kol dar nebuvo nutrupeje)
Gintare12 parašė:
Sveikos mamos,
P.s.valant dantukus su apatinias bedu nera,o kai reikia valyt virsutinius vaikas verkia- turiu itarima,kad jie jautrus🙈
Gintare12 parašė:
Sveikos mamos,
Tai gal nenusiskėlė, o nutrupėjo? Žinau, kad būna mažiukam. Bet negerai, reikia greičiau gydyt, kad sustabdyt procesą ir kitus dantukus apsaugot 😶
Žvirblinė pelėda parašė:
Tai gal nenusiskėlė, o nutrupėjo? Žinau, kad būna mažiukam. Bet negerai, reikia greičiau gydyt, kad sustabdyt procesą ir kitus dantukus apsaugot 😶
Pritariu,bėda tame,kad uk net ir privatūs dantistai nemato tame bėdos,bandysim belstis pas kitus...
Gintare12 parašė:
Pritariu,bėda tame,kad uk net ir privatūs dantistai nemato tame bėdos,bandysim belstis pas kitus...
Kažkur buvau radusi tokios situacijos aprašą ir ką reikia daryti tokiu atveju. Buvo Lietuvos odontologo rašyta, bet greitom dabar neradau... Gal jei ką, tai koks giminaitis Lietuvoj galėtų pasikonsultuot su odontologu 🤔
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai