Lotusalo parašė:
I kokia butent klinika ejot?
Ingos Gruzdienes medicinos centras
Lotusalo parašė:
I kokia butent klinika ejot?
VaidaRa parašė:
Sveikos, buvau vakar Nortway klinikoje, apziurejo, pamatavo, viskas tvarkoje, padare kraujo tyrima ir laukiam atsakymo savaites begyje😍
Kraujo tyrimą Nipt darė? 😊
Kolibris_ parašė:
Sveikos! Džiugu matyti jūsų mažylių nuotraukas, labai smagu kas jau pasimatėte ir ant širdies ramiau 🌺🙌 man dėl 12 sav skano sakė pirmadienį paskambinti, paaiškės a…
Keliuosi 2-3 kartus. Ir 7 ryto keliuosi i wc. Po to jau nebeužmiegu. Pasvajoju pamiegot iki 10...
Melyna123 parašė:
Kazkas klause, kada gimdyno terminas. Musu kleckas turi ateit spalio 28, per mano gimtadieni 🙏❤
Mano spalio 25❤️ Irgi į galą mėnesio🥰
Badulina parašė:
Au nenurimstu. Jūsų nickas - mano mergautinė pavardė, tik be vienos raidės
Kaip sugalvojot tokį :D? Lietuvoj buvau viena su tokia pavarde :D...
Just. parašė:
Mano spalio 25❤️ Irgi į galą mėnesio🥰
Kaip jauciates? Kada jums genetinius tyrimus siulo darytis, man del dauno sindromo bus 13sav.
Sveikos 😉 aš tai ir į wc po kelis kartus keliuosi ir šiaip labai prastai miegu, blaškausi, vartausi, niekaip nepavyksta patogiai įsitaisyti, ryte jau pradedu net norėti greičiau kilti iš lovos, nes pavargstu miegoti 🙈 tai kas bus, kai pilvukas jau didelis bus 🙈🙈🙈
Manęs echo laukia antradienį, tikiuosi įvyks 😇 nes jau gydytoją ir laiką man pakeitė, tai tikiuosi toliau viskas vyks pagal planą 😇
Mano mažylio gimimo data numatyta spalio 12 ☺️ sūnų pernešiojau dvi savaites, tai kaip su šiuo nėštumu bus nė nenumanau 🤷♀️ tikiuosi pasibels į pasaulį laiku ir nereikės vėl skatinti 🙈
Mamos, kurios laukiates trecio ar ketvirto vaikelio. Ar jums nera taip, kad lyg kazkas tuksena viduj labai ankstyvose savaitese? As dar tik arteju prie 11sav,bet tikrai nesivaidena, pirmus kartus lyg nebuvau isitikinus, dabar jau tikrai galiu pasakyti, kad jauciu tuos silpnus zuvytes pabagstelejimus
Melyna123 parašė:
Mamos, kurios laukiates trecio ar ketvirto vaikelio. Ar jums nera taip, kad lyg kazkas tuksena viduj labai ankstyvose savaitese? As dar tik arteju prie 11sav,bet ti…
Zinokite, as antro laukiuosi, bet ir man jau atrodo, kad stuksena. Taip labai nezymiai, jauciasi tik ramiai gulint ir susikaupus. Galvojau, kad jau vaidenasi. Bet jau kelias dienas taip. Tai net nezinau, manyciau, kad labai anksti dar 🤷
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai