L_Lesnik parašė:
Eikite į FORUMAI , tada uždaros grupės ir bus 2020m spalinukai 🤰. ;)
Prikabinau
L_Lesnik parašė:
Eikite į FORUMAI , tada uždaros grupės ir bus 2020m spalinukai 🤰. ;)
Prikabinau
O aš esu begalo pasimetusi.. Paskutinės mm buvo gruodžio 31d. Testai rodė , dvi juosteles bet antra ne tokia ryški kokia būna ,bet ir ne tokia ,kad įžiiūrėt neįmanoma būtų ,ir po tiek laiko mm vėlavimo pradėjau kraujuoti 3 dienas prakraujavau , ar tai gali būti prasimušusios mm? Bet kodėl tada testai rodė dvi juosteles ,kad ir ta antra ne tokia ryški kaip pirma ,bet ji vistiek buvo ,vizito pas ginekologę dar reik luktelti. Į persileidimą tikrai nepanašu ,nes nei krešulių nieko.
Murmiau parašė:
O aš esu begalo pasimetusi.. Paskutinės mm buvo gruodžio 31d. Testai rodė , dvi juosteles bet antra ne tokia ryški kokia būna ,bet ir ne tokia ,kad įžiiūrėt neįmano…
Tai gal implantacinis kraujavimas?
O dabar NT rodo teigiamus?
Murmiau parašė:
Šiandiena va galvoju pasidaryti ,žiūrėti ką rodys 🤨 Nes vakar baigiau kraujuoti. 🧐
O kraujavimas kokios spalvos?
Nes man tai tepimas toks rudomis išskyromis..
diminutive parašė:
O kraujavimas kokios spalvos?
Nes man tai tepimas toks rudomis išskyromis..
Man kraujas buvo tamsiai raudonas..
Murmiau parašė:
Man kraujas buvo tamsiai raudonas..
Hm.. pasidarykite testą, o jei ką apsilankykite pas ginę..
diminutive parašė:
Hm.. pasidarykite testą, o jei ką apsilankykite pas ginę..
Būtinai taip ir darysiu ,tiesiog sakau paklausiu 😊
Murmiau parašė:
Būtinai taip ir darysiu ,tiesiog sakau paklausiu 😊
Man analogiska situacija: mm buvo sausio 1d. Testai vaiduokliavo ir neryskejo. Ginekologe nestumo nemate, kur galiausiai po 13d mm velavimo pradejau tepliot rudai, dar po poros dienu atejo mm, bet ne tokios gausios, kaip visada. Jokiu kresuliu, nk... Šnd testas jau antros juosteles neberode
Murmiau parašė:
O aš esu begalo pasimetusi.. Paskutinės mm buvo gruodžio 31d. Testai rodė , dvi juosteles bet antra ne tokia ryški kokia būna ,bet ir ne tokia ,kad įžiiūrėt neįmano…
Labas, o skausmų nebuvo? man yra buvę kai Pasidariau testą rodė 2 brūkšnelius ir vakare prasidėjo kraujavimas su stipriais skausmais- tai buvo persileidimas, iš kart supratau nes jau turėjau 1 prieš tai.. Dažnai būna kad moterys taip ir nesužino apie pastojimą nes prasidėjusį kraujavimą supainioja su mėnesinėm. Po to reik tik apsilankyt pas gydytoją patikrai ar viskas gražiai išsivalė.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai